Isla Mágica

Isla Mágica is ontstaan op de locatie waar in 1992 de wereldtentoonstelling plaatsvond, 500 jaar nadat Columbus Amerika (her)ontdekte. In enkele zeer mooie themagebieden keer je terug naar de wereld van de 16e eeuw. Toen kwamen vele rijkdommen uit de Nieuwe Wereld voor het eerst toe in Spanje, in grote mate in Sevilla.

In meerdere parkzones tref je een weelderige plantengroei aan. Dit brengt je meteen in de juiste exotische stemming. En minstens even belangrijk: deze vegetatie biedt zeer welgekomen beschutting in één van Europa's warmste steden.

Het attractieaanbod is divers: zowel gezinnen met jonge kinderen als thrill-zoekers komen er aan hun trekken. Achtbaan-fanaten zullen misschien een beetje op hun honger blijven in Isla Mágica. Waar het park wel erg sterk in is: diverse shows - mis zeker de slotshow op het water niet - en waterattracties.

Tot die laatste categorie behoort in zekere zin ook het uitgebreide waterpark Agua Mágica. De toegang tot dit oord van verkoeling en glij-plezier is apart te betalen. Het waterpretpark is enkel te betreden vanuit het hoofdpark, zoals Tikibad in Duinrell.

Opmerkingen, vragen of bijdragen?

Dit park wordt beheerd door Chloe De Maeyer.

Heb je een foutje gespot op deze pagina? Of wil je graag een bijdrage of opmerking verlenen?
Contacteer dan gerust Chloe via chloe@pretparken.be.

Nieuws & artikels

  Roller Coasters

 1. Waterattracties

 2. Darkrides

 3. Thrillrides

 4. Familieattracties

 5. Kinderattracties

 6. Speeltuigen

 7. Filmvertoning (stilstaand - bewegend - VR)

 8. Bezienswaardigheid

 9. Shows - Entertainment - Events

 10. Activiteiten tegen betaling

 11. Waterpark

 12. Verwijderde Attracties