Isla Mágica

NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Bert Van Staeyen.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Bert via bert.vs@pretparken.be.

Attractie: El Fuerte Terug naar lijst


Omschrijving

'El Fuerte' is uitwendig een absolute eyecatcher in de themazone 'Puerta de América' en bij uitbreiding in het hele park. Binnenin oogt het bouwwerk heel wat minder imposant. Dat wordt gelukkig goedgemaakt door meerdere shows die hier worden opgevoerd.

'Una nueva vuelta al mundo' is een muzikale wereldreis, waarin zang en dans centraal staan. Deze show wordt heel het seizoen gespeeld, behalve op schooldagen.

'La leyenda de los piratas fantasmas' wordt enkel in het hoogseizoen (1 juni - 15 september) opgevoerd. Het belooft een epische avontuur te zijn met interactie, videomapping, lasers en zwaardgevechten.

Tussen de twee grote spektakels zou er op geregelde tijdstippen ook nog een goochelshow worden opgevoerd in 'El Fuerte'.

Alle zitplaatsen voor de shows in 'El Fuerte' maken deel uit van een selfservice restaurant. Je kan hier ook enkel een drankje of dessert kopen. Voor de shows moet niet extra betaald of gereserveerd worden. Wel wordt geadviseerd om op drukke dagen tijdig present te tekenen.

Specificaties

Type attractie: Show

Foto's