Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Attractie: Godiståget (Kolmården)
Fotoalbum:

Omschrijving:
Godiståget was de tweede achtbaan van het park, die in 2015 opende in het vernieuwde themagebied Bamses Värld. Dat staat volledig in het teken staat van het beertje Bamse, een populair Zweeds strip- en tekenfilmfiguur. In het verhaal is de kleurrijke trein Godiståget (vertaald als 'de Snoeptrein' in het Nederlands) gevuld met snoep en rijdt hij doorheen het trollenbos. De achtbaan is van het type Force 190 van de Duitse attractiebouwer Zierer. De nieuwe kinderachtbaan van Walibi Belgium van 2019 is van hetzelfde model.

Godiståget is, net als Delfinexpressen (de eerste achtbaan van Kolmården), geschikt voor een eerste achtbaanervaring van jongere bezoekers. Meestal word je ook getrakteerd op meerdere rondjes op deze achtbaan. Omdat deze attractie beter lijkt aan te sluiten bij het doelpubliek van Kolmården dan Wildfire, komen lange rijen hier wel eens voor. Aan te raden is om een ritje op deze vrolijke trein net na opening van het park te maken.
Specificaties:
Type attractie: Junior Steel Coaster
Bouwer:
Opening: 2015
Hoogte: 8 meter
Lengte: 190 meter
Topsnelheid: 40 km/u
Aantal inversies: 0

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.