Katara, Fountain of Magic (Toverland)

Omschrijving attractie

In de Magische Vallei zorgt de oude wijze Dwervel Djengu dat alles tot leven komt. Hij bespeelt ook graag het water en zorgt er een aantal keer per dag voor dat een hoop fonteinen tot leven komen, hetwelk resulteert in een betoverende muzikale fonteinshow aan Katara Plaza.

In het nieuwe themagebied is dus niet enkel plaats voor attracties en horecagelegenheden, maar ook voor show en wel in de vorm van een betoverende waterfonteinenshow. Er zijn 136 fonteinen in de installatie verwerkt en de hoogste spuit maar liefst 15 meter hoog! De show duurt een 6-tal minuten en is voorzien van speciaal gecomponeerde muziek door het gerennomeerde bedrijf IMAscore dat al voor meerdere parken prachtige composities heeft afgeleverd (EuropaPark's Blue Fire, Heidepark's Krake Lebt, etc.). Het spektakel zal des te mooier zijn ’s avonds wanneer de fontein prachtig verlicht wordt, een niet te missen spektakel dus!

De fonteinenshow is minstens 3 keer per dag te zien. Op dagen dat het park open is tot 20u zijn er 4 shows en bij opening tot 23u zijn er 5 shows.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Waterfonteinenshow
Bouwer:
GHESA Fuentes en Watergames & More
Opening: 2013
Speciale elementen: Muziek gecomponeerd door IMAscore

Foto's