Auteur: André Bormans - Gepubliceerd: 13 Jun 21, 09:23

Nog maar onlangs is Rookburgh in Phantasialand geopend, toch hint het park er op dat we spoedig nog iets nieuws in deze nieuwe wereld mogen ontdekken.

Daar waar Rookburgh in 2020 nog enkel in Soft Opening was en pas sinds dit jaar écht geopend is, lijkt Phantasialand er niet bij stil te zitten. Naast een nieuwe shop met de naam "Nobis" in het Wintergarten Theater, teast het park nu ook met een nieuwigheid in Rookburgh. Het park heeft zijn header foto op Facebook veranderd waarbij de bekende foto van Rookburgh te zien is met de tekst "Coming Soon" er bij. Daarbij is ook de profielfoto van het park gewijzigd naar een karakter dat in Rookburgh lijkt te leven. Een klein beetje meer geeft het Youtube kanaal van Phantasialand weg, waar op 16 juni aanstaande een video in première zal gaan. In de preview van deze video zien we hetzelfde karakter dat in Hotel Charles Lindbergh in een boek zit te schrijven.

Sommigen denken dat dit samen hangt met enkele thematische updates die sinds dit jaar te zien zijn in Rookburgh. Zo zijn er posters te zien van een rondtrekkend Circus dat naar Rookburgh komt. Anderen hopen er op dat dit betekent dat eindelijk de soundtrack van Rookburgh verkrijgbaar gaat zijn in de winkels.

Wat het ook mogen zijn, al spoedig zal er meer bekend worden gemaakt via Youtube. Tot die tijd kun je mee speculeren over deze nieuwigheid in ons forum.

Text: ©André Bormans - Pretparken.be Foto's: Phantasialand