Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 9 Dec 19, 23:49
Share

Bobbejaanland voert volgend seizoen een permanente vorm van de voorsteekpas in die het park al enkele seizoenen tijdens de halloweenperiode gebruikte. De Express Pass geeft vier maal versneld toegang tot bepaalde attracties. 

Bobbejaanland bij Lichtaart heeft alvast één nieuwigheid voor 2020 onthuld. Vanaf volgend seizoen kan je een Express Pass inzetten bij een bezoek aan: Fury, Typhoon, Sledge Hammer, Naga Bay, Revolution, Mount Mara VR, El Rio, Dreamcatcher, Oki Doki, Indiana River of de Wildwaterbaan. Je kan met elke voorsteekpas vier keer een wachtrij links laten liggen. De pas is niet persoonsgebonden: je kan met één pas dus ook één attractie bezoeken met vier personen. De Express Pass is verkrijgbaar aan de kassa of infobalie van Bobbejaanland en zal €12 kosten. Wie tussen 9 december en 15 januari een abonnement koopt via de webshop krijgt er één gratis Express Pass bij.

Bobbejaanland heeft met zijn Express Pass het warme water niet uitgevonden. Het park experimenteerde zelf al twee halloweenperiodes met een voorsteekpas. In de buurt werken Walibi Belgium en Phantasialand eveneens met betaald voordringen. Daar kost een vergelijkbare formule €15. Toen Walibi in 2013 als eerste Belgische attractiepark zijn speedy pass invoerde was het park nog kop van jut in de nationale media. Het lijkt weinig waarschijnlijk dat ook Bobbejaanland deze bedenkelijke 'eer' te beurt zal vallen. Het concept is inmiddels wat ingeburgerd en Bobbejaanland heeft doorgaans geen overdreven lange wachtrijen.

Tekst: © Jonas Claes - Pretparken.be // Foto: © Bobbejaanland // Bron: Bobbejaanland