Pangea (Movieland Park)

Omschrijving attractie

Het hoogtepunt van het seizoen 2018 is PANGEA, de nieuwe prehistorische themaattractie waarbij het hele gezin wordt betrokken tijdens een avontuurlijke reis om een ​​fantastische wereld te ontdekken. Aan boord van auto's speciaal gemaakt voor deze attractie, zult u fascinerende scenario's doorkruisen en verschillende soorten dinosaurussen ontmoeten. Maar natuurlijk zullen, in pure MOVIELAND-stijl, verrassingen niet ontbreken en zijn onmiddellijke reflexen en zenuwen nodig om de missie met succes af te ronden.

In feite zal de eigenaardigheid van deze reis precies gekoppeld zijn aan de mogelijkheid voor gasten om autonoom auto's te besturen en daarom 100% te leven in alle opwindende situaties die zullen worden afgewisseld, waaronder een face-to-face met de legendarische T-Rex. Avontuur en adrenaline dan, maar ook veel achter-de-schermen-technologie dankzij een geavanceerd radarpositioneringssysteem van de auto dat in realtime elk voertuig "in de gaten houdt" en aanwijzingen geeft over hoe je onderweg moet doorgaan om obstakels te vermijden. Met de audio-animatronische technologie zullen de dinosaurussen echter letterlijk leven tussen realistische bewegingen en opwindende geluidseffecten.

Pangaea is een unieke attractie in de wereld, de eerste die je in staat stelt om onafhankelijk van je voertuig te rijden, en de betrokkenheid is 360°: een gids op het display van de auto zal stap voor stap alle informatie over de omringende wereld verschaffen en er zullen ook momenten zijn interactie waarbij de passagiers wordt gevraagd om de soort te identificeren die ze tijdens de reis zullen tegenkomen. De teams van elke auto kunnen zichzelf dan uitdagen omdat een scoresysteem de tijd die nodig is om de verschillende delen van de route te kruisen beoordeelt, volgens een routekaart geïllustreerd door de gids, naast het bijhouden van de soort die correct wordt herkend. Sommige nummers van Pangaea:

WEG

Lengte: 1,2 kilometer
Wegbreedte: van 3 tot 5 meter
Maximale helling (stijgen en dalen): 40%
Minimale bochtradius: 11 meter

VOERTUIGEN

Motortype: 4-takt dubbele cilinder
Verplaatsing: 750 c.c.
Vermogen: 30 pk
Maximumsnelheid: 10 km/h
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Rondrit
Opening: 2018
Lengte: 1200 meter
Topsnelheid: 10 km/u
Aantal voertuigen: 9 treinen met 4 passagiers per trein

Foto's