Legendia

NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Bjorn Venken.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Bjorn via bjorn@pretparken.be.

Attractie: Diamond River Terug naar lijst


Omschrijving

Diamond River was de eerste in een reeks van nieuwigheden die Legendia presenteerde in het kader van een grondige opfrissing van het ganse park. De reis met een 12-persoons bootje stelt een magische bergrivier voor. Je gaat twee keer naar beneden via twee torens, respectievelijk 8 en 12 meter. Het is een reis door een thematische zone vol met diamanten en kabouters die ze ontginnen en de rit duurt bijna 10 minuten. Deze attractie stond vroeger in Sommerland Syd.

Het in- en uitstappen verloopt doorgaans niet erg efficiënt bij deze attractie, bovendien zijn de rijen wat ongemakkelijk per drie, waardoor veel plaatsen leeg blijven. Op zonnige dagen loopt de wachttijd voor deze attractie dan ook snel hoog op. Wees voorbereid op een nat kostuum en lange wachttijd!

Legendia opende samen met 'Diamond River' nog vijf andere attracties van enige betekenis: de kindermolen 'Sailor Academy', De Huss Rainbow 'Dragon Temple', de oldtimerbaan 'Magical Postal Service' en het piratenschip 'Magical Lake Expedition'. Alles was - op de eerste attractie na - tweedehands uit het Deense Sommerland Syd.
Must-do attractie
Kans op nat worden

Specificaties

Type attractie: Spillwater
Opening: 2016
Hoogte: 12 meter
Ritduur: 10
Aantal voertuigen: Onbekend aantal treinen met 12 passagiers per trein
Minimum lengte: 110cm
Minimum lengte zonder begeleiding: 120cm

Foto's