NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Yelle Kleykens.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Yelle via Yelle@pretparken.be.

Attractie: Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy Terug naar lijst


Omschrijving

In dit nieuwe avontuur aan de hand van een Disney film/Pixar film, kom je in de wereld terecht van de chef kok Remy. Remy is niet zomaar iemand, maar een rat met een voorliefde om te koken. Het toeval leid Remy naar chez cousteau, zijn lievelings kok met een eigen restaurant in Parijs.
Beleef dolle avonturen in deze prachtige 4D dark ride. Geniet van de mooie beelden, geweldige ritervaring en van de vele smakelijke geuren. Maar pas op voor Skinner die je je op de hielen zit. Schud hem af om zo op het einde van de rit de lekkere ratatouille klaar te maken.

Disney heeft lange tijd gewerkt aan dit meesterwerk van een darkride met hoogstaande technologie. Het is in 4D, dus je krijgt een brilletje op. Neem plaats in de tracklose 6 plaatsen karretje om je dol fijne rit te beginnen.

Na je rit kan je is lekker langskomen bij Chez Remy. Een tafelservice restaurant genaamd naar de Chef kok Remy. Alles is hier op maat van een rat gemaakt, heel toffe aankleding van het restaurant, kom zeker is eten hier.

Advies voor mindervaliden

* Indien je als mindervalide deze attractie wil betreden, moet je in het bezit zijn van een Priority Card. Deze kan verkregen worden bij Studio Services.
* De Priority Card is voorbehouden aan mindervalide gasten
* Ga met de Priority Card naar de attractie en een Cast Member (medewerker van het park) zal je de juiste weg wijzen.
* De toegang via de mindervaliden-ingang is voorbehouden aan de houder van een Priority Card en maximaal vier begeleiders.
* Bezoekers moeten zelfstandig kunnen lopen, in goede gezondheid zijn en mogen geen medische problemen hebben die door deze attractie verergerd kunnen
worden (zoals bijvoorbeeld hart-, rug- of nekklachten).
* Plaatsenkeuze is niet vrij; een Cast Member zal uw zitplaats aanduiden.
* Rolstoelgebruikers moeten overstappen in het wagentje.
* Er moet minstens één volwassene (leeftijd van minimum 18 jaar) bij de begeleiders zijn om je te helpen bij het betreden van de attractie.

Specificaties

Type attractie: Trackless darkride
Opening: 2014

Foto's