Bobo's indoor (Boudewijn Seapark)

Omschrijving attractie

Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speeldorp voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500m² groot en telt 15 attracties! Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunnen klauteren en klimmen, dansen en springen, glijden en tuimelen. Er is ook een megagroot ballenbad en zelfs een heuse kettingmolen, coole botsautootjes en een avontuurlijke speelkooi.
Ontdek de attractie ‘Bobo’s Toren’! Heis jezelf meters en meters omhoog, en laat je dan veilig weer zakken! Bobo’s Indoor heeft ook de keitoffe attractie de KLIMVULKAAN! Een vulkaan van maar liefst 5 meter hoog en 10 meter breed, waar zowel kleine als grotere kinderen op kunnen klimmen en naar beneden kunnen glijden. Geraak jij tot aan de nok?
De (groot)ouders kunnen op een gezellig terrasje hun kroost in het oog houden terwijl ze zelf genieten van een drankje, een hapje of gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk.

ZOMERSEIZOEN
Vanaf de paasvakantie tot eind september, én tijdens de herfstvakantie is Bobo’s Indoor open op elke dag dat het attractiepark geopend is. De toegang zit inclusief in je zomer parkticket en is niet apart te bezoeken.

WINTERSEIZOEN
Vanaf oktober tot aan de paasvakantie (excl de herfstvakantie) is Bobo’s Indoor apart te bezoeken. De indoor kan dan gecombineerd worden met de dolfijnen- en zeeleuwenshow in het dolfinarium. Dit is mogelijk elke woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties. De dolfijnenshow en zeeleeuwenpresentatie start telkens om 16.00u, beiden in het dolfinarium.
Aparte tickets voor Bobo’s Indoor is enkel mogelijk tijdens ons winterseizoen: elke woensdag, in het weekend en tijdens schoolvakanties.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Indoor Speeltuin
Opening: 2009

Foto's