Cars Race Rally (Walt Disney Studios Park )

Omschrijving attractie

Deze attractie is gebaseerd op de Pixar-film 'Cars' en is een ideale familieattractie. Felgekleurde autootjes draaien in alle mogelijke richtingen door elkaar en vormen voor de jongste bezoekers een leuke sensatie. De setting van deze attractie is Radiator Springs, het dorpje waar de film 'Cars' zich grotendeels afspeelt.

Goed om weten

* De beenruimte in deze attractie is erg beperkt. Elk voertuig heeft 4 zitplaatsen, verdeeld over 2 rijen. Op zo'n rij kunnen echter maximaal 1 volwassene en 1 kind plaatsnemen.
* Deze attractie is niet geschikt voor gasten die last hebben van bewegingsziekte, rug- of nekklachten. Ook bezoekers die snel misselijk worden, raden we af om 'Cars Quatre Roues Rallye' uit te proberen.
* Deze attractie is ongeschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar.

Advies voor mindervaliden

* Indien je als mindervalide deze attractie wil betreden, moet je in het bezit zijn van een Priority Card. Deze kan verkregen worden bij Studio Services.
* De Priority Card is voorbehouden aan mindervalide gasten
* Ga met de Priority Card naar de attractie en een Cast Member (medewerker van het park) zal je de juiste weg wijzen.
* De toegang via de mindervaliden-ingang is voorbehouden aan de houder van een Priority Card en maximaal vier begeleiders.
* Bezoekers moeten zelfstandig kunnen lopen, in goede gezondheid zijn en mogen geen medische problemen hebben die door deze attractie verergerd kunnen worden (zoals
bijvoorbeeld hart-, rug- of nekklachten).
* Plaatsenkeuze is niet vrij; een Cast Member zal uw zitplaats aanduiden.
* Rolstoelgebruikers moeten overstappen in de voertuigen.
* Er moet minstens één volwassene (leeftijd van minimum 18 jaar) bij de begeleiders zijn om je te helpen bij het betreden van de attractie.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Dubbele draaimolen
Opening: 09/06/2007

Foto's