Buzz Lightyear's Laser Blast (Disneyland Park)

Omschrijving attractie

Volledig vernieuwd in het jaar 2021.

Bestrijd mee met Buzz de kwaadaardige Zurg.

In het najaar van 2004 sloot 'Le Visionarium', een 360°-filmvoorstelling. In het voorjaar van 2006 zou er echter een waardige vervanger openen op deze locatie: 'Buzz Lightyear's Laser Blast'. Tijdens de rit moet je het samen met Buzz Lightyear opnemen tegen de boosaardige keizer Zurg en zijn leger van robots. Je verslaat hen door ze met laserguns te beschieten. Een leuk weetje hierbij is dat je - aan de hand van een joystick - je wagentje in de goede schietpositie zal kunnen draaien om zo je doelen optimaal te kunnen raken. Daarenboven zijn de wagentjes ook uitgerust met puntentellers en zal je op het einde een totaalscore krijgen. Deze kan je vervolgens linken aan een bepaalde rang. Een attractie die zonder twijfel voor de hele familie geschikt is.

Goed om weten

* Fastpass-systeem aanwezig
* Deze attractie kan angstaanjagende scènes bevatten voor de jonge bezoekers.

Advies voor mindervaliden

* Indien je als mindervalide deze attractie wil betreden, moet je in het bezit zijn van een Priority Card . Deze kan verkregen worden bij City Hall (deze informatiestand ligt onmiddellijk aan de linkerkant wanneer je het park betreedt).
* De Priority Card is voorbehouden aan mindervalide gasten
* Ga met de Priority Card naar de attractie en een Cast Member (medewerker van het park) zal je de juiste weg wijzen.
* De toegang via de mindervaliden-ingang is voorbehouden aan de houder van een Priority Card en maximaal vier begeleiders.
* Bezoekers moeten zelfstandig kunnen lopen, in goede gezondheid zijn en mogen geen medische problemen hebben die door deze attractie verergerd kunnen worden (zoals bijvoorbeeld hart-, rug- of nekklachten).
* Plaatsenkeuze is niet vrij; een Cast Member zal uw zitplaats aanduiden.
* Er is een speciaal voertuig voorzien voor rolstoelgebruikers; deze moeten dus niet overstappen.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Interactieve rondrit
Opening: 8 april 2006
Speciale elementen: Laserpistolen

Foto's