Peter Pan's Flight (Disneyland Park)

Omschrijving attractie

Wil je ook nooit groot worden? Ga dan mee neer neverland, waar je altijd kind kan blijven.

'Peter Pan's Flight' is een relatief kleine darkride, maar is toch ontzettend populair onder de bezoekers. De wachttijd is hier vaak lang, maar je krijgt dan ook een vrij unieke attractie in de plaats. Je beleeft de vlucht vanuit een zwevend scheepje en ontdekt de wereld vanuit Peter Pan's standpunt. Je vliegt hierbij over allerlei beroemde scènes uit de film en wordt bovendien begeleid door de bekende themamuziek. Een ideale familieattractie dus!

Goed om weten

* Fastpass-systeem aanwezig
* Deze attractie bevat donkere passages

Advies voor mindervaliden

* Indien je als mindervalide deze attractie wil betreden, moet je in het bezit zijn van een Priority Card . Deze kan verkregen worden bij City Hall (deze informatiestand ligt onmiddellijk aan de linkerkant wanneer je het park betreedt).
* De Priority Card is voorbehouden aan mindervalide gasten
* Ga met de Priority Card naar de attractie en een Cast Member (medewerker van het park) zal je de juiste weg wijzen.
* De toegang via de mindervaliden-ingang is voorbehouden aan de houder van een Priority Card en maximaal vier begeleiders.
* Bezoekers moeten zelfstandig kunnen lopen, in goede gezondheid zijn en mogen geen medische problemen hebben die door deze attractie verergerd kunnen worden (zoals bijvoorbeeld hart-, rug- of nekklachten).
* Rolstoelgebruikers moeten overstappen in de zwevende bootjes.
* Plaatsenkeuze is niet vrij; een Cast Member zal uw plaats aanduiden.
* OPGELET: Rolstoelgebruikers moeten in staat zijn om zelfstandig naar beneden te klimmen via een evacuatieladder. Dit is noodzakelijk in geval van een evacuatie. Wanneer een rolstoelgebruiker niet mobiel genoeg is, kan zij/hij helaas niet plaatsnemen in Peter Pan's Flight.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Rondrit
Opening: 1992
Speciale elementen: Hangende gondelbaan

Foto's