Efteling


Waarschuwing: Tijdelijke sluiting vanwege coronacrisis

Momenteel is Efteling tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus. In deze parkgids is een openingskalender terug te vinden, gebaseerd op de kalenders die de parken voor de coronacrisis publiceerden. Hou er dus rekening mee dat deze openingsuren momenteel niet altijd zullen overeenkomen met de realiteit of dat deze zelfs nog niet beschikbaar zijn op dit moment. Voor de meest up-to-date informatie verijzen we je graag door naar de officiële website van Efteling.

Over Efteling

De Efteling is wellicht het beroemdste sprookjespark ter wereld. Al meer dan 60 jaar betovert de Efteling haar bezoekers met haar prachtige Sprookjesbos, maar ook op vlak van attracties biedt het park heel wat betovering. Zo werd het park populair met indrukwekkende darkrides als Symbolica, Droomvlucht en Fata Morgana en is ook het surrealistische Lavenlaar een mooi voorbeeld van waar de Efteling voor staat. Wil je het graag iets sneller? Adembenemend mooie achtbanen als de Vliegende Hollander en Baron 1898 geven je zeker een kick, en voor wie al die tierlantijntjes niet nodig vind is er nog altijd de historische klassiekere Python.
Naast al dit moois, heeft de Efteling ook nog een meesterlijk show-aanbod. Mis dus zeker 's avonds de grootste fonteinenshow van Europa niet, of waan je een stoere ridder in de prachtige arena van Ravelijn.

Omdat de Efteling jaarrond geopend is, sluiten sommige attracties in een beurtrol voor onderhoud. Bekijk voor je bezoek dan ook goed de onderhoudskalender van het park. Zo vermijd je een teleurstelling.

BEKIJK HET PARKPLAN

Nieuws & artikels

  Roller Coasters

 1. Waterattracties

 2. Darkrides

 3. Thrillrides

 4. Familieattracties

 5. Kinderattracties

 6. Sprookjes

 7. Speeltuigen

 8. Shows - Entertainment - Events

 9. Museum

 10. Hotel

 11. Verwijderde Attracties