Potts Park


Waarschuwing: Tijdelijke sluiting vanwege coronacrisis

Momenteel is Potts Park tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus. In deze parkgids is een openingskalender terug te vinden, gebaseerd op de kalenders die de parken voor de coronacrisis publiceerden. Hou er dus rekening mee dat deze openingsuren momenteel niet altijd zullen overeenkomen met de realiteit of dat deze zelfs nog niet beschikbaar zijn op dit moment. Voor de meest up-to-date informatie verijzen we je graag door naar de officiële website van Potts Park.

Over Potts Park

Origineel, familievriendelijk en pedagogisch verantwoord: dat zijn de drie pijlers die Potts Park als zijn kernwaarden beschouwt.

Een originele attractie is zeker Turbo Drachen, een unieke hangende aangedreven achtbaan, waarin je zelf de snelheid kunt bepalen van je vliegtuigje. Ook in het rondritje Faule Sau, de interactieve uitkijktoren Bunststift en de varkensrace Swinsgalopp laat het park zich van zijn creatiefste kant zien.

Potts Park is een echt familiepark, waardoor de meeste attracties geschikt zijn voor jong en oud. Zo beleef je met de hele familie plezier in achtbaan Potts Blitz, in de unieke reuzenwoning en op bijzondere spelletjes als Trick-Ball of een interactieve kruiwagenrace.

Het pedagogische luik van het park wordt vooral getrokken door Terra Phänomenalis, het doe-museum waarin je allerlei wetenschappelijke experimenten kunt uitvoeren.

BEKIJK HET PARKPLAN

Nieuws & artikels

  Roller Coasters

 1. Waterattracties

 2. Thrillrides

 3. Familieattracties

 4. Kinderattracties

 5. Museum

 6. Speeltuigen

 7. Shows - Entertainment - Events

 8. Activiteiten tegen betaling

 9. Verwijderde Attracties