Walt Disney Studios Park


Waarschuwing: Tijdelijke sluiting vanwege coronacrisis

Momenteel is Walt Disney Studios Park tijdelijk gesloten vanwege een nieuwe uitbraak van het coronavirus. In deze parkgids is een openingskalender terug te vinden, gebaseerd op de kalenders die de parken voor de coronacrisis publiceerden. Hou er dus rekening mee dat deze openingsuren momenteel niet altijd zullen overeenkomen met de realiteit of dat deze zelfs nog niet beschikbaar zijn op dit moment. Voor de meest up-to-date informatie verijzen we je graag door naar de officiële website van Walt Disney Studios Park .

Over Walt Disney Studios Park

Welkom in de Walt Disney Studios, een park dat de poorten opende in 2002 ter gelegenheid van het tienjarige bestaan van het Europese Disneyland Resort. Oorspronkelijk had het park voornamelijk show-achtige attracties in het aanbod, maar vandaag biedt het voor sensatieliefhebbers heel wat moois.

Zo heb je The Tower of Terror, een van 's werelds sterkst uitgewerkte vrije val attracties. Ook de achtbaanCrush's Coaster is beslist een bezoekje waard. Ben je niet meteen op zoek naar een kick? Neem dan plaats bij Moteurs Action Stunt Show of in de innovatieve dark ride van Ratatouille! Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht: voor hen zijn er heel wat knappe attracties voorzien in Toon Studio en in het 2011 geopende Toy Story Playland.

Momenteel zijn er grote werkzaamheden aan de gang in het Walt Disney Studio Park, om nieuwe themazones te creëren.

Bekijk het parkplan

    Themagebieden

  1. Roller Coasters

  2. Thrillrides

  3. Darkrides

  4. Familieattracties

  5. Shows - Entertainment - Events

  6. Hotel

  7. Verwijderde Attracties