Auteur: Thijs Mertens - Gepubliceerd: 7 Apr 11, 15:53
Share

Het pretpark nabij Brugge start het nieuwe seizoen met een bezoekje van de paashaas!

Op zaterdag 9 april gaan de deuren van Boudewijn Seapark opnieuw open. Tot 25 september kunnen kinderen, ouders en grootouders o.a. genieten van onze onvergetelijke dolfijnenshow en van meer dan 20 leuke attracties!

Seizoen 2011 start dit jaar met een bezoek van de populaire paashaas Hop, uit de gelijknamige animatiefilm van Universal Pictures. Hop trakteert alle kinderen en hun familie op zondag 10 april op lekkere paaseitjes en grappige paasoren. We zorgen ook voor heel wat leuke animatie. Iedereen is welkom!

 

 

Nieuw in seizoen 2011

Boudewijn Seapark is op de eerste plaats een pretpark voor families met jonge kinderen (2 tot 10 jaar). Speciaal voor het nieuwe seizoen, brengt Boudewijn Seapark nieuwe, kleurige accenten aan in het park. Zo oogt het park nog kindvriendelijker.

Vorig jaar werd Bobo’s Indoor geopend, een overdekte speeltuin van 2.500m2. Dit ‘binnen’aanbod blijkt een schot in de roos voor bezoekers die op regenachtige dagen komen. Daarom breidt Boudewijn Seapark deze indoor in 2011 uit met de Hopla KidsCorner. Dit afgebakend plekje is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten van 2 tot 5 jaar. Het staat volledig in het teken van het gekende konijntje Hopla. Hier kunnen kleuters even tot rust kunnen komen terwijl ze liggend of zittend op een kussen een aflevering van Hopla bekijken. De stoeltjes, tafeltjes en zeteltjes op kindermaat nodigen uit om een Hopla tekening in te kleuren of van een Hopla boekje te genieten.

 

Algemene info 2011

Boudewijn Seapark?

Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark in Brugge! Geniet van een spetterend dolfijnenspektakel in het Dolfinarium. Ga ook even langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater. Voor de dolle fratsen van onze schattige zeehondjes moet je in de Nordic Lagoon zijn. Boudewijn Seapark is niet alleen een park vol zeezoogdieren, het park heeft ook vele coole attracties: ontdek de Orca Ride, het piratenschip Sancta Maria en het mega-grote Bobo’s Indoor speeldorp. Plezier gegarandeerd voor jong én oud!

Openingstijden

seizoen 2011 = 9 april tem 25 september
april: paasvakantie 9-25/4 + zat 30/4 van 10u-17u
mei-juni: elke dag, behalve woensdag, van 10u-17u
juli-augustus: elke dag van 10u-18u
september: zaterdag en zondag van 10u-17u

Prijzen

Ticket volwassene (vanaf 12 jaar) = € 23,50
Ticket kind (vanaf 1 meter t.e.m. 11 jaar) = € 19,50
Ticket kleuter (vanaf 85cm t.e.m. 99 cm) = € 5,00

 

Tekst: © 2011 - Boudewijn Seapark
Foto: © 2008 - Annelies Mievis