Auteur: Jelle Verelst - Gepubliceerd: 15 Jun 10, 21:32
Share

‘Jubilee’ ter gelegenheid van ’75 jaar openstelling landgoed’ 1935 – 2010

De zomershow van 2010 staat helemaal in het teken van het 75-jarig jubileum van Duinrell. Rick de Kikker neemt het publiek mee terug naar het jaar 1935 waar Charlie Chaplin hen staat op te wachten.

Aan de hand van de cast, die bestaat uit zes danseressen, twee zangeressen, een zanger en een acteur, worden de toeschouwers teruggevoerd naar het heden.

In rap tempo klinkt de muziek van de afgelopen 75 jaar. Na een bijzondere opening betreden de Andrew Sisters als eersten het podium, dan begroet Buddy Holly het publiek en vervolgens klinkt muziek uit de beroemde film ‘West Side Story’.

Na wervelende Motown-klanken verschijnen Abba, John Travolta en Michael Jackson ten tonele. Via Robbie Williams en Madonna belandt men weer in het heden waar Lady Gaga de boventoon voert.

De bezoekers van de show worden uitgenodigd om volop mee te zingen en te dansen.

 

Medewerkers

The vocal group wordt gevormd door Suzanne Mol, Anneke van Meurs en Louis van Dijk. Acteur is Mark van Haaster en de dansers zijn van The Dance Company. De muzikale promotie is in handen van AMR Productions en Rocket Events is de uitvoerend producent.

‘Jubilee’ is van 3 juli tot en met 22 augustus dagelijks drie keer te zien in het zomertheater van Vakantie- en attractiepark Duinrell.

 

Tekst en foto: ©2010 - Duinrell