Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd: 18 Maa 09, 21:30
Share

Binnenkort gaat het nieuwe pretparkseizoen van start. De meeste Belgische attractieparken pakken uit met nieuwigheden, zo ook het Boudewijn Seapark in Brugge. Het park breidt uit met twee interessante nieuwigheden, nl: Het Beest en Bobo's Kidspark.

Het Beest en Bobo's Kidspark

Het Beest zal ongetwijfeld de aandacht trekken van mening bezoeker. Als bezoeker word je opgeslokt door een reusachtig zeemonster. Binnenin het beest maakt men een spannende tocht.
Daarnaast pakt het park uit met een reuzengroot binnenspeelparadijs met tal van attracties. Over een oppervlakte van 2.000m² vindt men springkastelen, avonturenbanen, autoscooters, een droptower en een echte kettingmolen. Vanaf dit seizoen zullen jonge bezoekertjes van Boudewijn Seapark er dus nog meer hun gading vinden.

Ooit Tongeren

De nieuwe attracties zijn afkomstig van het failliete themapark Ooit Tongeren. De groep achter Boudewijn Seapark, het Spaanse Aspro Ocio, kocht tal van attracties op en verscheepte ze vervolgens naar verschillende parken uit de groep. In Brugge zullen ze ongetwijfeld langer en vaker het publiek vermaken.

Opening op 5 april

Boudewijn Seapark verwelkomt de bezoekers vanaf zondag 5 april 2009. Zaterdag 4 april 2009 is het park exclusief afgehuurd door de Vlaamse bladen De Zondag en De Streekkrant. Voor meer informatie kan men terecht op de officiële website van het park.

 

Tekst/bron: Pretparken.be