Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd: 4 Maa 09, 21:54
Share

Nieuwe interactieve shows, een nieuwe attractie, nieuw entertainment én een vrolijke, feestelijke sfeer. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van Mickey’s Magische Jaar dat op 4 april 2009 officieel van start gaat. Niemand minder dan Mickey Mouse zelf is gastheer van dit spetterende feest, waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is! Mickey’s Magische Jaar sluit direct aan op de grote finale van het succesvolle 15de verjaardagsfeest van Disneyland Resort Paris. Niet alleen wordt alles uit de kast gehaald om de beide Disney Parken te voorzien van een geheel nieuw decor, maar er worden ook talrijke unieke nieuwigheden geopend onder leiding van Mickey en zijn vriendjes.

Nieuw In het Disneyland Park


Op het nieuwe, speciaal ontworpen “Central Plaza Podium” vóór het Kasteel van Doornroosje (Disneyland Park) is meerdere malen per dag het interactieve spektakel “Party Time..With Mickey and Friends” te zien. Samen met de sterren uit bekende Disney klassiekers als The Lion King, Aladdin en Jungle Book organiseren Mickey, Donald, Goofy en Pluto een muzikaal feest waarbij de bezoekers van het Disneyland Park zélf de hoofdrol spelen! Vrolijke spelletjes, speciale liedjes én hilarische Disney dansbewegingen: het hoort er allemaal bij!
In Discoveryland (Disneyland Park) wordt ook gedanst, maar dan op een compleet andere manier. Op een nieuw podium is het DJ Stitch die de plaatjes draait tijdens “Dance Time... In Discoveryland”. Hij verrast zijn publiek met een mix van hip-hop, dance beats en flitsende geluidseffecten. Tijdens zijn optreden wordt Stitch, bekend uit Disney’s Lilo & Stitch, ondersteund door een team van professionele dansers die ervoor zorgen dat werkelijk iedereen zal meedansen!
Wanneer je Mickey ziet, kan Minnie nooit ver weg zijn. Dat blijkt maar weer als zij in Minnie’s Party Train door Main Street, U.S.A. komt rijden! De gelegenheid voor jong en oud om met de Disney Figuren op de foto te gaan of een knuffel of kus te geven. Of om natuurlijk die ene ontbrekende handtekening te verkrijgen!

Nieuw in het Walt Disney Studios Park


Tijdens Disney’s Stars ‘n’ Cars verschijnen de meest kleurrijke Disney Figuren op het toneel in een muzikale optocht van coole auto’s. Deze speciale auto’s, variërend van een ouderwetse cabriolet tot een luxe limousine, zijn allemaal volledig gethematiseerd volgens bekende Disney films of sprookjes. Uiteraard stoppen deze Hollywood sterren ook voor een persoonlijke Meet & Greet met de bezoekers. Deze unieke dosis Disney Magie op wielen komt iedere dag voorbij, dus plankgas naar het Walt Disney Studios Park!
De kids van East High zijn terug van weggeweest en dansen en zingen tot de vonken er vanaf vliegen in de nieuwe act High School Musical Party. Tot 27 september worden er elke dag 8 shows opgevoerd doorheen het Walt Disney Studios Park. Dit muzikale straatspektakel brengt hits uit alle drie de High School Musical films!
Als klap op de vuurpijl mag het Walt Disney Studios Park opnieuw een compleet nieuwe attractie verwelkomen. In Playhouse Disney – Live on Stage! komt de bekende TV show Playhouse Disney tot leven. De hulp van alle kinderen wordt ingeroepen om samen met de sterren uit de show, zoals Handy Manny, Little Einsteins en de figuren uit Mickey Mouse Clubhouse een verjaardagsfeestje voor Minnie Mouse te organiseren. Vrolijke muziek wordt afgewisseld met interactieve scènes, animaties en zelfs een enorme ‘bellenblaasmachine’! Deze interactieve attractie bezorgt de allerkleintjes fun in onvervalste Disney stijl.

Nieuw in Disney Village

Ook het bruisende entertainmentcentrum van Disneyland Resort Paris viert mee tijdens Mickey’s Magische Jaar. Voor de allereerste keer ooit zullen Mickey en zijn vrienden de bezoekers verwelkomen in de vernieuwde Buffalo Bill’s Wild West Show with Mickey and Friends! Sheriff Goofy, de cowboys Knabbel en Babbel en Mickey en Minnie zorgen voor leuke fotomomenten en extra magische momenten in deze interactieve dinnershow. Zij helpen de bezoekers mee te vertellen hoe het Wilde Westen veroverd werd samen met andere legendarische figuren als Sitting Bull en Buffalo Bil zelf natuurlijk!


Bron: Pers Disneyland Resort Paris