Auteur: Geen geen - Gepubliceerd: 21 Jul 08, 23:23
Share

Er zijn heel wat geruchten die erop wijzen dat Walt Disney Studios, het tweede Disneypark in Parijs, in 2009 maar liefst drie nieuwe attracties zal openen om zo de parkcapaciteit drastisch te vergroten. Het zou gaan om drie kermisattracties waaronder één achtbaan. Daarnaast zou het park ook opnieuw de entertainmentkaart kiezen.

Yago's Disney Nieuws, een fansite met nieuwtjes over Disney, meldt dat er volgend jaar heel wat nieuws te beleven zal vallen in het park nabij Parijs. Het Disneyland Park zal de 80ste verjaardag van Mickey Mouse vieren met "Mickey's Magical Party". In het Walt Disney Studio's Park komt er een nieuw event: "Disney's Stars 'n' Cars Event" en een nieuwe show "Playhouse Disney: Live on Stage".

Volgens de website zullen er ook 3 kermisattracties het aanbod van het Walt Disney Studio's Park aanvullen. Een Jumpin Jellyfish, zoals in Disney's California Aventure komt er aan, wat een soort molen is die je op en neer doet springen. Er zou een vrij trage en vlakke rupsbaan komen voor de kleineren. En voor de bezoekers die op zoek zijn naar adrenaline komt er een achtbaan in een U-vorm waarin je heen en weer schommelt en draait. Deze attracties zouden tijdelijk een plaatsje krijgen op de grasvlakte tussen de Studio Tram Tour en Toon Studio.

Wees u ervan bewust dat dit geen officiële persmededeling is, maar een bericht dat afkomstig is van een fansite. Disneyland Resort Paris heeft vooralsnog geen informatie vrijgegeven over aankomend seizoen.

Bron: Yago Disney Nieuws (website)
Tekst: ThemeParkVision