Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd: 29 Mei 08, 17:50
Share

Het Spaanse themapark Terra Mítica, gelegen te Benidorm, opent binnenkort een onafhankelijke vrijetijdszone met diverse attracties, restaurants, winkels en services. Met een Egyptisch thema sluit de nieuwe zone perfect aan bij het prachtige attractiepark.

 


Op 16 juli hoopt men de nieuwe zone, met vrije toegang, in gebruik te nemen. Het bestuur hoopt met de City Walk de omzet te verhogen met € 7 miljoen en het bezoekersaantal te verhogen tot 1.250.000 personen per jaar. Dankzij de jaarrondopening creëert men 100 nieuwe vaste werkplaatsen in de regio.

De City Walk wordt een entertainmentcenter voor de hele familie met een avonturenpark, een kinderpark, een gamezone en cinemazalen. Daarnaast voorziet men ook ruimte voor restaurants, winkels, shows, animaties en diverse extra attracties. De zone is vrij toegankelijk, maar voor de attracties zal men wel moeten betalen.

De Mitikarts wordt één van de topattracties in de nieuwe zone. Een uniek circuit biedt bezoekers de mogelijkheid om plaats te nemen in Honda-karts en vervolgens te racen tegen andere deelnemers. Met de handige duokart kunnen ouders samen met hun kinderen veilig racen in 1 kartbolide.
La Batalla de la Pirámide wordt ook een interessante attractie. Op een oppervlakte van zo’n 1000m² nemen 2 teams van ongeveer 30 personen het tegen elkaar op in verschillende spelletjes. Onder meer het stelen van de vlag van het andere team en een eliminatieronde maken deel uit van het aanbod.

De Egyptische City Walk is vanaf 16 juli te vinden naast Terra Mítica.


Bron: Terra.es
Tekst: ThemeParkVision
Foto: Terra Mítica