Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 24 Apr 20, 10:17
Share

Monde Sauvage verkoopt zijn jaarabonnementen aan dumpingprijzen zolang het park gesloten blijft door de corona-crisis. Het abonnement komt met tal van royale kortingen op een resem topparken uit binnen- en buitenland. Samengetelde kortingen lopen op tot meer dan €150.

Safaripark Monde Sauvage bij Aywaille in de Waalse provincie Luik lanceert een Ecopass om zich door de corona lockdown te slaan. Het park verkoopt zijn abonnementen nu supervoordelig aan slechts €20 per stuk. Met de verkoop hoopt het park zich in te dekken voor de uitblijvende inkomsten die nodig zijn om de hoge normen die het houden van een zoo vereisen te kunnen handhaven. Het abonnement blijft overigens geldig tot en met 28 mei 2021.

Interessant zijn de vele voordelen die het abonnement oplevert. Toegangskaarten van onder andere Bobbejaanland, Phantasialand en Bokrijk kunnen zo aan halve prijs worden aangekocht. Ook de lijst met parken waar je 40% korting op de kassaprijs krijgt is indrukwekkend: Bellewaerde, Walibi, Boudewijnpark én alle Plopsaparken behoren tot de opties. Wie een groot deel van deze parken bezoekt spaart een slordige €150 uit op een initieel bedrag van €350 euro. De korting op toegangskaartjes voor Phantasialand en Bobbejaanland is zelfs zo groot dat je je aankoopbedrag er meteen uithaalt. In Nederlandse parken is de korting iets minder royaal: op kaartjes voor Toverland geeft de pas 20% korting en van de entreeprijs voor Efteling gaat slechts 4€ af. Het enige addertje is dat het nog niet zeker is wanneer al deze parken zullen opengaan en of de kassaprijs in aanmerking komt als de parken met een reserverings-systeem openen.

Tekst: © Jonas Claes - Pretparken.be // Foto: © Monde Sauvage // Bron: Monde Sauvege