Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 17 Maa 20, 15:29
Share

De Walibi-parken hebben gesnoeid in hun online ticketverkoop. Tot afgelopen weekend was het bijvoorbeeld nog mogelijk om online een abonnement op Walibi Belgium te kopen, dat kan nu niet meer. Het is niet duidelijk of deze aanpassingen gelinkt zijn aan de coronacrisis, al is de kans erg bestaande vanwege de onzekerheid over de heropening van de pretparken.

Sinds deze week zijn alle verwijzingen naar de abonneepagina's op de websites van Walibi Belgium en Aqualibi verwijderd en kan je geen abonnementen meer aankopen in de webshop. Ook andere promo's (voorjaarskorting, groepstickets, ...) zijn offline gehaald. Enkel individuele tickets zijn nog beschikbaar. Op de website van Walibi Holland is de ticketshop zelfs helemaal offline gehaald. Het derde Walibi-park, Walibi Rhône-Alpes, maakt ook geen vermelding van abonnementen op hun website en webshop.

Andere CdA-parken

Andere parken van de pretparkgroep Compagnie des Alpes (CdA) hebben hun online aanbod vooralsnog niet aangepast. Tickets en abonnementen voor onder andere Bellewaerde, Bellewaerde Aquapark en Parc Astérix zijn gewoon online te koop.

Tekst: © Pretparken.be // Foto: © Walibi Belgium