Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 10 Dec 19, 10:26
Share


Toverland past zijn kalender voor volgend seizoen aan. Het attractiepark is minimaal geopend tot 18.00 uur wat des zomers oploopt tot 20.00 uur. Tijdens het winterseizoen wordt er in de openingsdagen gesnoeid. Er komen wel acht extra avondopeningen bij en het zomerseizoen gaat vroeg van start.

Het Nederlandse Toverland bij Sevenum is volgend seizoen standaard geopend van 10.00 tot 18.00 uur. In de zomervakantie, van zaterdag 11 juli t/m zondag 30 augustus, worden de openingstijden verlengd tot 20.00 uur. In het daaropvolgende winterseizoen, van maandag 9 november t/m vrijdag 18 december, zijn de twee overdekte themagebieden uitsluitend in de weekends geopend van 11.00 – 18.00 uur. Tot en met dit seizoen deed het park in die periode ook doordeweeks de deuren open, maar dat bleek geen profijtelijke zaak. Tijdens de kerstvakantie gaat themagebied Ithaka, met onder andere houten achtbaan Troy, wel open en blijft het park meestal open tot 19.00 uur.

Het zomerseizoen van 2020 gaat wel een pak vroeger van start: al vanaf eind februari zijn alle themagebieden geopend tijdens de weekends. Toverland voorziet verder ook extra laatavondopeningen waarbij het park tot 23.00 uur open blijft. In de zomervakantie vinden van 15 juli t/m 22 augustus elke woensdag en zaterdag de Midzomeravonden plaats, met extra zomerentertainment in de zes themagebieden. De maanden oktober en november staan in het teken van Halloween, met 14 Halloween Nights tussen 9 oktober en 8 november. In de kerstvakantie vinden de Magische Winterweken plaats.

Tekst: © Jonas Claes - Pretparken.be // Foto: © Pretparken.be // Bron: Toverland