Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 29 Okt 19, 19:35
Share

Phantasialand biedt via de reguliere online ticketverkoop stevige kortingen aan voor zijn winteropening. Liefhebbers van Phantasialand’s Wintertraum kunnen tot 56% korting verzilveren bij de voorverkoop.
Nu het zomerseizoen stilaan op zijn eind loopt start Phantasialand alvast het winteroffensief. Van 22 november tot 19 januari wordt het Duitse park bij Brühl omgetoverd tot een magisch winteroord met feeërieke verlichting. Zielen die dit moment van verlichting willen meemaken kunnen bij een snelle beslissing genieten van een stevige korting op het normale dagtarief van €47,50. Het park biedt via de reguliere online ticketverkoop een mogelijk interessante korting op kaarten in voorverkoop.

Met de korting varieert de prijs op weekdagen voor kerst tussen €21 en €25. In de weekends betaal je zo slechts €29 op zaterdag, op zondag is de prijs variabeler met een bedrag tussen €23 en €29. Doorgaans duikt ook na de voorverkoop nog wel ergens een mogelijkheid op om met korting naar het park te gaan. Verschillende abonnementen op andere parken geven soms eveneens een fikse korting. De volle pot hoef je met enig opzoekwerk zelden te betalen.

Tekst: © Jonas Claes - Pretparken.be // Foto's: © Phantasialand // Bron: Phantasialand