Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 23 Okt 18, 17:01
Share

Het nieuwste Halloweenseizoen in pretparkland is helemaal gestart. Ben jij ook benieuwd wat de verschillende parken in elkaar hebben gestoken om je naar hun griezelevenement te lokken? Ontdek hier of Halloween in Bobbejaanland jou kan verleiden tot een huivertrip richting Lichtaart!

Bobbejaanland is de snelste groeier in het Belgisch Halloweenaanbod. Sinds het park in 2015 voor het eerst voluit de halloweenkaart trok werd elke editie nog grootser aangepakt dan de vorige. Er komt dit jaar met ‘Welp’ bovendien een bloedstollend en licht controversieel nieuw spookhuis dat mee ontworpen werd door de regisseur van de gelijknamige horrorfilm. Bobbejaanland biedt 5 nocturnes aan waarbij het park geopend blijft tot 21u. Aan de twee thematisch sterke scare zones wordt dit jaar ook een derde toegevoegd.

Spookhuizen & Scare Zones

Bobbejaanland heeft drie scare zones: de cowboystad wordt Ghost Town, Adventure Valley wordt omgetoverd tot het Mexicaanse Plaza de los Muertos. Aan de oevers van Indiana River speelt men in op radioactiviteit gone bad met ‘Toxic Waters’. Er zijn 7 spookhuizen, waarvan er één exclusief bewaard blijft voor de nocturnes: Kinderland wordt dan met ‘Childhood Fears’ omgevormd tot een rondleiding door een psychedelische nachtmerrie. In Bazaar Bizarre wordt de verplichte clown-kaart uitgespeeld en in Sonar moet je ontsnappen van vleesetende mutanten. In het nieuwe spookhuis Welp wordt je opgepikt in oude legerbussen en gedropt aan de Arena achter de westernzone. Daar moet je échte huivertrip nog maar beginnen! The Doll Factory, Nightmare Motel & Bug escape worden ook dit jaar gebruikt.

Praktische informatie
Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf €21,90. Spookhuizen zijn op één na gratis toegankelijk. Bobbejaanland heeft nocturnes tot 21u op 27,28 & 31 oktober en 2 & 3 november. Op 29 & 30 oktober en 1 & 4 november sluit het park om 17u. Meer informatie & tickets via halloween.bobbejaanland.be.

Tekst: © Pretparken.be // Foto's: © Bobbejaanland // Bron: Bobbejaanland