Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 23 Okt 18, 17:01

Het nieuwste Halloweenseizoen in pretparkland is helemaal gestart. Ben jij ook benieuwd wat de verschillende parken in elkaar hebben gestoken om je naar hun griezelevenement te lokken? Ontdek hier of Halloween in Walibi Belgium jou kan verleiden tot een huivertrip richting Waver!

Walibi houdt zich aan haar gespleten persoonlijkheid van de vorige editie. Overdag is het park kindvriendelijk met voorstellingen als ‘Circus’ en ‘Magic Show’. Vanaf 17u wordt de sfeer grimmiger en komen er extra figuranten. Nieuw is een spektakel met Aaron Crow, talent van eigen bodem bekroond in zowel America als Britain’s Got Talent. Deze show wordt meermaals per dag opgevoerd. Met meer dan 350 acteurs en maar liefst 8 nocturnes is Walibi’s Halloweenevenement zonder twijfel het grootste van het land.

Scarezones & spookhuizen

Walibi biedt griezelfanaten 5 spookhuizen en 7 scarezones aan. Een deel daarvan kennen we uit vorige edities. Bloc H blijft een spookhuis met gevangenissausje op de plaats van de botsauto’s. In Lumberjack vormen houthakkers en kettingzagen het kwaad en ook de aangebrande mijnwerkers uit Mine Blast blijven behouden evenals spookhuis Quarantine. Black Rose is nieuw in het aanbod. De voormalige villa 13 werd daarvoor volledig zwart geschilderd en als publiciteitsstunt zelfs te huur aangeboden op een bekende vastgoedsite voor het bedenkelijke bedrag van €666. Met verschillende mogelijke routes en voor sommige bezoekers zelfs handboeien wordt het naar alle waarschijnlijkheid een topper in het aanbod.Tot slot kan je ook een glaasje drinken met de griezels van dienst in de Blood Bar midden op het meer. 

Praktisch
Tickets zijn online beschikbaar vanaf €32,50. Spookhuizen kosten meestal €3 à €5, maar bij aankoop van een R.I.P.-pas kan je ze gratis én wachtrijloos bezoeken. Nocturnes tot 22u vinden plaats op 27,28, 29 & 31 oktober en 1-3 november. Het park is geopend tot 18u op 21 & 30 oktober en 4 november. Meer info & tickets op halloween.walibi.be.

Tekst: © Pretparken.be // Foto's: © Walibi Belgium // Bron: Walibi Belgium