Auteur: Ignace Woinin - Gepubliceerd: 23 Nov 17, 21:05
Share

Wat als jij mee mocht beslissen over de toekomst van Bobbejaanland? Dat vraagt Bobbejaanland aan fans in een online enquête die vandaag werd rondgestuurd. Het Kempense park wil te weten komen wat voor soort elementen in attracties bezoekers leuk vinden en geeft ook een lijst van attracties om uit te kiezen waaronder enkele achtbanen en een vrijevaltoren.

In een enquête die Bobbejaanland vandaag rondstuurde vraagt het park haar fans wat zij zouden doen als ze de touwtjes in handen kregen. "We zijn benieuwd naar jouw mening over de toekomst van ons park en vragen ons af hoe het plezantste land volgens jou nòg plezanter kan worden." Er wordt gevraagd naar welke elementen men leuk vindt aan attracties: snelheid, hoogte, inversies, water, projecties, launch, thematisatie, interactief enzovoort.

Vervolgens wordt er een lijstje met enkele attracties gegeven en wordt gevraagd welke nieuwe attractie Bobbejaanland voor jou zou mogen bouwen. De keuze bestaat uit een waterattractie, attractie met filmprojectie, gelanceerde achtbaan met inversie, een gewone achtbaan zonder inversie, een vrijevaltoren, een interactieve shooting of een simulator. Het park sluit de enquête af met "Wie weet komen jouw wildste dromen binnenkort echt tot leven."

De kans dat er in Bobbejaanland in de nabije toekomst een nieuwe attractie zal komen lijkt dus bijzonder te groeien, zeker nadat andere parken in dezelfde pretparkengroep dit jaar al nieuwe achtbanen kregen: Goldrush in Slagharen en Operation Enterprise in Movie Park Germany. Of de -eventueel- nieuwe attractie er eentje uit bovenstaande lijst zal zijn valt af te wachten, maar lijkt aannemelijk.

Bobbejaanland opende in 2015 nog de simulator 'The Forbidden Caves' en vernieuwde in 2016 achtbaan 'Revolution' naar Mount Mara door het toevoegen van virtual reality.

Tekst: © Pretparken.be // Foto's: © Bobbejaanland en Europa-Park