Auteur: Bert Bael - Gepubliceerd: 22 Sep 17, 15:16
Share

Walibi Belgium zal tijdens het jaarlijkse Halloweenevenement een nieuw spookhuis voorstellen: Bloc H. Dat ontdekte een oplettende fan vandaag. Ook Villa 13, Lumberjack en Mine Blast keren terug. Dankzij de R.I.P. Pass Limited Edition is het mogelijk om alle spookhuizen één maal gratis te bezoeken.

Deze halloweeneditie zal Walibi Belgium vermoedelijk een nieuw spookhuis presenteren tijdens Halloween. Het nieuwste huis zal de naam Bloc H meekrijgen, en komt er waarschijnlijk als vervanging voor Asylum. Die info ontdekte een oplettende fan van ons forum op de halloweenwebsite van het park. Hoe Bloc H er zal uitzien, of wat het verhaal achter de tijdelijke attractie is, is momenteel nog niet bekend. De naam doet echter denken aan een hospitaal zoals ook Asylum en de recentste spookhuizen van Walibi Holland dat zijn. De nieuwe Halloweenwebsite van Walibi is in volle opbouw, dus vermoedelijk volgt snel meer info.

R.I.P. Pass Limited Edition

De R.I.P. Pass zal ook dit jaar z'n opwachting maken. De betalende pass heeft volgende voordelen:

  • 1 x versnelde toegang tot alle spookhuizen
  • 1 x gratis toegang tot Bloc H, Mine Blast, Lumberjack en Villa 13
  • 5 x versnelde toegang tot een attractie naar keuze
  • 1 x toegang tot Blood Bar en één gratis drankje
  • 10% korting in de shops

Van de R.I.P. Pass zijn dagelijks slechts 600 exemplaren verkrijgbaar. Op 31 oktober en 1 november kost de pas €47,50, tijdens andere nocturnes €42,50 en op andere dagen slechts €25. De toegang tot het park is echter niet inbegrepen.

OPGELET: Bovenstaande informatie is slechts een gerucht. De officiële website is momenteel nog niet online.

Tekst: © Bert Bael - Pretparken.be // Foto: Walibi Belgium // Bron: Pretparken.be Forum