Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 3 Maa 17, 19:06
Share

Bobbejaanland heeft nog drie veranderingen aan hun aanbod en attracties aangekondigd. Zo zal DIZZ vernieuwd worden, krijgen we een nieuwe show en is er een nieuw event aangekondigd.

De eeste nieuwigheid is een nieuwe stuntschow deze zomer met wagens, Wicked Wheels.  Bij deze stuntschow moet je gaan denken aan epische car tricks, gierende banden, special effects, drifting.  Leer de termen two-wheeling, handbrake turn, backflips alvast van buiten tegen komende zomer, want je zal ze nodig hebben. Ervaar spectaculaire stunts van auto's en motoren door meters hoge vlammen.  Waan je op een filmset in Hollywood.

De stuntschow is te bekijken van 8 juli tot 27 augustus

Tweede nieuwigheid is dat DIZZ helemaal wordt opgefleurd en hij krijgt ook een nieuwe naam: Naga Bay. Afgaande op de concept arts zal de nieuwe theming in de stijl van Adventure Valley zijn, waardoor deze themazone nog iets groter wordt.

Derde nieuwigheid is een nieuw event dat gaat plaatsvinden in Bobbejaanland na parkopening.  Deze zal genaamd worden als Pretparkloop.  Kom mee doen met de eerste 'Urban Trail' in een pretpark. Neem het tegen elkaar op over een spannend en leuk trajact met een lengte van 2 kilometer.  Het startschot word gegeven om 18.00 maar je kan al terecht vanaf 17.00 voor de fun.  Je kan gewoon je dag beginnen met een bezoekje aan Bobbejaanland en s'avond doodleuk mee gaan lopen.  Dit kan met een combiticket van 30€.  

Dit event is uitgesteld naar een latere datum nog bekend te maken door het park.

Andere nieuwigheden die eerder al aangekondigd werden (nieuwsbericht "Bobbejaanland opent interactieve speeltuin en vernieuwt restaurant") zijn een interactieve speeltuin én een vernieuwd restaurant: The Lake House.

► Discussieer mee met ons over deze nieuwigheden in ons forumtopic.

Tekst: © Kris Peeters - Pretparken.be // Foto's: © Bobbejaanland