Auteur: Bjorn Venken - Gepubliceerd: 17 Feb 17, 16:11
Share

Bobbejaanland presenteert komend seizoen twee nieuwigheden aan haar bezoekers. Op hun website kondigt het park een interactieve speeltuin aan én een vernieuwd restaurant: The Lake House.

Wondergarden wordt een interactieve speeltuin in een nieuwe, groene zone in het park. Het klimgedeelte wordt volgens het park uniek in de Benelux en zal met een totale oppervlakte van bijna 500 vierkante meter een behoorlijk groot gebied beslaan. De speeltuin komt dicht bij de ingang van het park te liggen, op de plaats waar vroeger het schommelschip Santa Maria stond en deels op een stukje dat voorheen vijver was.

Bobby's Kitchen, het restaurant tegenover de theaterzaal aan de ingang en welke zal grenzen aan de speeltuin krijgt een nieuwe naam: The Lake House. Hier kan je onder andere terecht voor Belgische klassiekers, steak, kip of varkenslapjes. Er zal ook een ontbijt geserveerd worden. Het terras van het restaurant zal verder uitgebreid worden richting het meer - ook deels op een stukje dat voorheen vijver was zodat je echt aan het water zit. Vanaf hier krijg je een goed uitzicht over de speeltuin, waardoor ouders een oogje in het zeil kunnen houden op hun kinderen.

Bobbejaanland opent opnieuw vanaf 1 april 2017, bij de start van de Paasvakantie.

Tekst: © Bjorn Venken - Pretparken.be // Foto: © Bobbejaanland