Auteur: Juan Martínez - Gepubliceerd: 8 Nov 16, 12:27
Share

Het Nederlandse familiepark Duinrell met bijhorend indoor zwembad Tikibad, nabij Den Haag, kondigt vandaag aan dat het gaat uitbreiden! De bouwvergunning voor de uitbreiding van het Tikibad is onlangs door de gemeente Wassenaar verleend en de bouwwerkzaamheden zijn van start gegaan.

De uitbreiding betreft een gedeelte tussen de Lazy River en het binnen-/buitenbad, met veel waterfun voor kinderen. Ook wordt er een spectaculaire glijbaan gebouwd.

De precieze invulling van het nieuwe gedeelte, het soort waterattracties en meer informatie over het moment van opening worden in maart 2017 bekend gemaakt. Vanaf dat moment zal de bouw ook te volgens zijn op het YouTube-kanaal van Duinrell.

Het Tikibad blijft tijdens de bouw gewoon geopend. 

Wil je je mening geven over dit onderwerp, surf naar dan naar ons forum: topic Duinrell

Winteropenstelling Tikibad met nieuw flexibel prijssysteem

Om de drukte te spreiden heeft Duinrell op 7 november voor het eerst een flexibel prijssysteem ingevoerd. (Dynamic Pricing). Een entreeticket is op relatief rustigere dagen goedkoper dan op drukkere dagen. De gasten kunnen op de website van Duinrell zelf nagaan op welke dagen zij het voordeligst naar het tropische zwemparadijs gaan. Vooral op doordeweekse dagen buiten de vakanties is de entreeprijs lager. Aan het eind van het winterseizoen vindt er een evaluatie plaats of en hoe dit systeem voor het Tikibad en eventueel het attractiepark verder kan worden uitgebouwd.

Van 6 november 2016 tot 31maart 2017 veranderen de openingstijden van het bad.

Het Tikibad is dan op maandag gesloten.

Op dinsdag, donderdag en vrijdag is het bad open van 16.00 uur tot 22.00 uur.

Op woensdag zijn de bezoekers welkom van 14.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag van10.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 18.30 uur.

Op zondag 4 december sluit het Tikibad om 14.30 uur.

In de kerstvakantie van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 gelden andere openingstijden.

De jaarlijkse winterstop voor groot onderhoud is van 9 tot en met 27 januari in 2017. Het bad is dan gesloten.

Bron: Duinrell // Foto's: © Juan Martínez - Pretparken.be; © Nico Reynders; © Duinrell