Auteur: Geen geen - Gepubliceerd: 6 Sep 07, 20:18
Share

Van 6 oktober tot en met 4 november 2007 viert Disneyland® Resort Paris Halloween!
Speciaal voor onze 15de verjaardag, is Disney’s Halloween Festival nóg grootser en griezeliger.Meer Disney figuren, meer versieringen en tal van nieuwe shows zorgen voor een kleurrijk feest voor het hele gezin. Natuurlijk ontbreekt ook de blauwe deugniet Stitch niet, die met zijn onverwachte streken iedereen de stuipen op het lijf jaagt!

(c) Disney Nieuwe shows

Voor het Kasteel van Doornroosje nodigen de Disney Schurken alle bezoekers, een aantal keer per dag, uit voor een nieuwe Halloween Show vol dans, muziek en plezier. De Roze Heksen onder leiding van Minnie Mouse gaan de strijd aan met de Pompoenmannen. Iedereen kan meeklappen om zijn favoriet aan te moedigen!
Verder is Frontierland is prachtig omgetoverd tot Halloweenland en de Disney’s Once Upon a Dream Parade wordt voorafgegaan door een speciale Halloween optocht in het volledig versierde Main Street, U.S.A. Let op voor de honderden Pompoenmannen, want die hebben maar één doel: alles wat ze zien oranje verven! Kortom, een onvergetelijke belevenis voor jong en oud!

Disney’s Halloween avond, 31 oktober

Op 31 oktober nodigt Disneyland Resort Paris iedereen uit om griezelig verkleed deel te nemen aan Disney’s Halloween Party. Van 17u00 tot 01u00 opent het Disneyland® Park haar poorten voor een exclusief feest met live muziek, shows, een speciale Halloweenparade en als klap op de vuurpijl een spetterend vuurwerkspektakel.Uiteraard zijn ook de populairste attracties de hele avond geopend! Tickets voor Disney’s Halloween Party kosten € 29 en zijn zowel los als in combinatie met een verblijf in Disneyland Resort Paris verkrijgbaar.

DISNEY’S HALLOWEEN FESTIVAL IN DETAIL

Van 6 oktober tem 4 november 2007 zorgt Disney’s Halloween Festival voor een griezelleuke tijd in Disneyland. En dit alles in gezelschap van de Disney slechteriken. Onze bezoekers kunnen ze echt overal tegen het lijf lopen. De kers op de pompoen: de Halloween festiviteiten zijn een toevoeging tot de evenementen van de 15de verjaardag van Disneyland® Resort Paris.
De Roze Heksen onder leiding van Minnie Mouse gaan de strijd aan met de Pompoenmannen.
Iedereen kan meeklappen om zijn favoriet aan te moedigen! De Pompoenmannen hebben maar één doel voor ogen: het Disneyland Park volledig oranje verven. Ook dit jaar is Stitch, de olijke deugniet uit Lilo & Stitch weer van de partij. Hij wou het verjaardagsfeest voor geen “Ohana” missen. Het wordt moeilijk om aan zijn fratsen te ontsnappen.

Main Street, U.S.A. in de Halloweenkleuren

Van aan de ingang van het Disneyland Park, doorheen Main Street, U.S.A. tot in Frontierland, dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Halloweenland, alles is oranje. De Pompoenmannen hebben hun verfborstels bovengehaald om de decoraties van de 15de verjaardag van een oranje kleurtje te voorzien.
De Disney slechterikken vieren Halloween, de show
Grote nieuwigheid dit jaar, aan de voet van het Kasteel van Doornroosje, verscheidene keren per dag, zullen de Disney slechteriken hun Halloween show opvoeren. Bezoekers zullen dansen, zingen in hun handen klappen en hun favoriete Disney figuren aanmoedigen. Twee clans komen oog in oog te staan: de Pompoenmannen en de Roze heksen. Kies je kant, voor de ene kant moet je lachen, voor de andere moet je schreeuwen! Op het einde van de avond wordt de sterkste kant bekendgemaakt.

(c) Disney Halloween voor kinderen

Voor kinderen is Halloween dé perfecte gelegenheid om deel te nemen aan het grote 15de verjaardagsfeest. De Disney Kappers staan klaar om kinderen t/m 11 jaar gratis een kleurrijk en freaky Halloweenkapsel te geven, waarna ze hun gezicht kunnen laten schminken in het Halloween Schminkatelier. In Halloweenland wordt een aantal keer per dag het traditionele Mexicaanse piñata-spel gespeeld. Een piñata is een grote zak gevuld met snoep die in de hoogte wordt gehangen. De kinderen moeten hem eerst kunnen openbreken alvorens van de lekkernijen te kunnen snoepen!

Feest in Halloweenland

Een feest is pas compleet met veel muziek én dans. Op het Halloween Podium in Halloweenland geven Zowel Minnie Mouse als Goofy een spetterende show, waarbij ze maar al te graag hun publiek betrekken.
• Minnie en de Bat Boys
Minnie Mouse leert haar publiek de liedjes van de Disney Schurken tijdens de show “Minnie & de Bat Boys”. Samen met Gruzella de heks, andere Disney Figuren en een live band brengt ze alle klassiekers, waaronder het ‘Haunted Mansion’ lied. Meezingen is de boodschap!
• Goofy en de Magische Ketel
In de grappige show “Goofy en de Magische Ketel” ontdekken we waar hij goed in is! En wat blijkt? Goofy heeft niet alleen een aantal verrassende hip-hop moves in petto, hij kan ook een heerlijke pompoensoep maken! Natuurlijk mogen alle kinderen na afloop proeven van Goofy’s soepje en kunnen ze het recept mee naar huis nemen.