Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd:
Share

Op 9 augustus jongstleden ontving het Engelse Thorpe Park s’ werelds langste karaoke-wachtrij. Het event was een onderdeel uit de zomercampagne van het park, Real Fun. Maar liefst 6.321 bezoekers showden hun zangtalent op de tonen van Kylie Minogue’s Locomotion.

Thorpe park creëerde ook een eigen karaoke-wachtrijdans. Voor wie de dans wilt leren, kan terecht op YouTube voor een introductiefilmpje.

Gekke Fungineers

Maar dat is nog niet alles, want tijdens de Real Fun-campagne laat Thorpe Park de Fungineers los op de bezoekers, een waanzinnig team dat de gasten entertaint met leuke interactieve spelletjes en activiteiten. 

Peter Ronchetti, algemeen manager van Thorp Park, vertelt:

Plezier maken in Thorp Park is een ervaring die niet enkel afhangt van de attracties. Dat hebben we getoond met s’ werelds langste karaoke-wachtrij. Het was geweldig om iedereen te zien zingen en dansen doorheen de wachtrijen van het park. Onze fungineers houden een oogje in het zeil wat betreft het fun-niveau. We zijn ervan overtuigd dat we de ultieme fun-ervaring kunnen creëren voor de Thrill-liefhebbers in Thorpe Park.

Gil als je sneller wilt gaan


Als zingen je ding niet is, kan je je longen ook op een andere manieren trainen door plaats te nemen in één van de vele sensationele attracties van Thorpe Park. Europa’s snelste achtbaan Stealth is sneller dan ooit tevoren met een snelheid van 0 naar 128 km/u in minder dan 2 seconden. Uiteraard is er meer in Thorpe Park zoals Colossus, de eerste 10-looper in de wereld of Nemesis Inferno, een achtbaan die 4,5 G uitoefent op de bezoekers.


(Bron en foto: pers Thorpe Park)