Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 18 Dec 13, 19:11
Share

Na het succes van vorig jaar presenteert Boudewijn Seapark de 2e editie van de Nocturne AquaShow.

Opnieuw zullen dolfijnen én zeeleeuwen, samen met de trainers, het beste van zichzelf geven in een nieuwe productie. Het dolfinarium krijgt een geheel nieuw winters decor. Nieuw dit jaar is de feeërieke belichting onder water en het gigantisch watergordijn op het podium met oogverblindende lichteffecten. De passende  kerstmuziek brengt je verder volledig in december sferen.

Dagelijkse special guest MAI-LI
Dit jaar verzorgt zangeres Mai-Li, dagelijks een optreden tijdens de show. Mai-Li is bekend als blinde finaliste in Junior Eurosong 2012. Haar toenmalige coach Kathleen (voormalig K3), beschrijft Mai-Li als een goedlachse meid met een echte nachtegalenstem. Mai-Li brengt enkele liedjes tijdens de Nocturne Aquashow in een productie van Peter Gillis.

BOBO’S INDOOR

Voor wie er een gezellige middag van wil maken kan de AquaShow combineren met  Bobo’s Indoor, voor een hele namiddag speelplezier.
Bobo’s Indoor is een reuzengroot overdekt speeldorp voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoorruimte is meer dan 2.500 m² groot en telt 15 attracties! Je vindt er keileuke avonturenbanen en springkastelen waar je naar hartelust kunnen klauteren en klimmen. Er is ook een megagroot ballenbad, een kettingmolen, coole botsautootjes, een droptower, een 17 meter hoge klimvulkaan en een avontuurlijke speelkooi. De allerkleinsten kunnen terecht in de Hopla KidsCorner om te lezen, knutselen of TV te kijken.

De (groot)ouders kunnen op een gezellig terrasje hun kroost in het oog houden terwijl ze zelf genieten van een drankje of een hapje. Tijdens de AquaShows kan Bobo’s indoor niet apart bezocht worden.

 

PRACTISCHE INFO & SHOWTIJDEN

 

Data: 21 december t.e.m. 5 januari (uitgezonderd 24, 25, 31 december en 1 januari)
Bobo’s Indoor: 14u t.e.m. 17.30u
Nocturne AquaShow: 17.30u tot 18.30u
Combiticket Bobo’s Indoor+ Nocturne Aquashow: € 20
Ticket Nocturne AquaShow € 18

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.boudewijnseapark.be  of aan de deur.
AdresBoudewijn Seapark, A. De Baeckestraat 12, 8200 Brugge

 

Tekst en Foto: ©2013 - Boudewijn Seapark