Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 9 Dec 13, 16:22
Share

Miljoenen investering in nieuwe attractie voor 2014

Movie Park Germany mocht in het seizoen 2013 in het totaal 1,255 miljoen bezoekers in het park begroeten, wat een groei van maar liefst 4% ten opzichte van 2012 betekent - een geweldig resultaat! Niet alleen de nieuwe kinderverkeersschool en de Teenage Mutant Ninja Turtles gaven aanleiding tot een bezoek aan het film- en attractiepark in Bottrop-Kirchhellen. Ook wist het park meer dan ooit een familievriendelijk aanbod en een professioneel showprogramma
neer te zetten. Het Halloween Horror Feest (het grootste Halloween evenement in Europa) trok alleen al bijna 200.000 bezoekers verdeeld over 14 dagen.
Vanwege de toenemende bezoekersaantallen op met name de zaterdagen tijdens het Halloween Horror Feest, zijn er het komende seizoen voor de 5 meest bezochte Halloweendagen uitsluitend tickets in de voorverkoop verkrijgbaar. Hierdoor kan Movie Park zich beter op de bezoekersstromen voorbereiden.

Momenteel bevindt Movie Park Germany zich in een  winterpauze, waar optimaal gebruik van wordt gemaakt door de voormalige Movie Magic hallen om te toveren naar een gloednieuwe attractie. Movie Park Germany investeert opnieuw miljoenen om haar gasten in een inspirerende omgeving een dag als in een film te bieden, waarover men nog lang zal napraten.


In het midden van het film- en attractiepark zullen onder meer de aangrijpende en verrassende effecten van de nieuwe attractie voor een wereldwijd buitengewone belevenis zorgen. De opening van deze attractie zal in de loop van het seizoen 2014 plaatsvinden.

Op 4 april barst het nieuwe seizoen 2014 los, maar eerst staan er naast de bouw van de nieuwe attractie, verschillende jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden op het programma. Wie nog op zoek is naar een leuk kerstcadeau voor familie of vrienden; tot half januari biedt Movie Park Germany de seizoenspas voor slechts €69 in plaats van €89 aan. Grijp deze kans, zolang de voorraad strekt!

©2013 - Movie Park Germany