Auteur: André Bormans - Gepubliceerd: 21 Apr 13, 19:47

 

Nieuws uit LEGOLAND Deutschland

Seizoensstart in Legoland Deutchland met Schattenjacht in het rijk der Farao’s en overnachting in een ridderburcht.

Het motto van Legoland Deutschland is “Beleef het Avontuur”. Om dit verder door te trekken kunnen de gasten van Duitslands kindvriendelijkste pretpark sinds de start van het seizoen op 23 maart 2013, zich op meerdere nieuwtjes verheugen. De twee highligts zijn de interactieve darkride  “Tempel X-Pedition” waarbij de hele familie op een schattenjacht gaat door een Egyptische tempel. Daarnaast kan men overnachten in de nieuwe Ridderburcht die in het vakantiedorp van Legoland is ontstaan.

 

 

Legoland Deutschland Resort voor de derde keer op rij verkozen tot kindvriendelijkste park.

De winnaars van de Duitse Parkscout Awards zijn bekend gemaakt. Legoland Deutschland heeft hierbij wederom de eerste plaats behaald in de categorie “kindvriendelijkste park”. Daarnaast kaapt het park ook de derde plaats weg voor “Beste Nieuwigheid” voor de vliegattractie “Flying Ninjago”

Met bijna 40.000 deelnemers die hun stemmen hebben achter gelaten, is het park met recht en rede heel trots op deze prijs.  Met al deze stemmen - van een onafhankelijk publiek - toont het park zich zeer blij met de prijzen ter erkenning voor de geleverde prestaties.

Legoland Deutschland richt nieuwe bedrijfstak op.

Sinds kort heeft Legoland Deutschland een nieuwe bedrijfstak: “Legoland Holidays” die georganiseerde reizen naar Legoland gaat aanbieden. Als sinds 2002 is het mogelijk om Legoland Deutschland als bestemming te kiezen voor een korte vakantie. Dit werd tot nu toe echter via externe bureau’s geregeld. Met de oprichting van Legoland Deutschland Resort en de uitbreiding van het vakantiedorp met de ridderburcht - die 34 gethematiseerde kamers bevat - kwam ook de wens om de touristische gedeelten van Legoland in eigen huis te doen. Zo kan van het begin tot het einde voor een perfecte vakantie worden gezorgt. Legoland biedt daarbij niet alleen de mogelijkheid een overnachting te boeken in het Legoland vakantiedorp met 178 kamers in 72 vakantiehuisjes en de nieuwe ridderburcht, maar ook voor de camping en diverse partner-hotels in de omgeving van Legoland. Daarnaast biedt Legoland ook de mogelijkheid om tickets te kopen voor andere attracties in de buurt. Vakanties kunnen geboekt worden via www.legolandholidays.de.

Christian is de nieuwe directeur van het Legoland vakantiedorp.

Met de begin van het seizoen en het openen van de ridderburcht werd Christian Sichert (37) de directeur van het vakantiedorp. In zijn functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het ontvangst van de gasten bij de receptie en de economische gezondheid van het vakantiedorp. Samen met 70 medewerkers en een gastronomisch team, zal hij ervoor zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Wij wensen Christian veel succes met zijn nieuwe uitdaging in het vakantiedorp van Legoland Deutschland.

 

 

 

 

 

Vertaling: André Bormans Pretparken.be