Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 31 Maa 12, 07:55
Share

Opening seizoen 2012: 2 nieuwe indoor attracties in Boudewijn Seapark!

Opening

Op zaterdag 31 maart gooien we de deuren van Boudewijn Seapark opnieuw open. Tot 30 september kunnen kinderen, ouders en grootouders bij ons genieten van spetterende shows en attracties doorheen een prachtig lentegroen park.


 

Het park

Boudewijn Seapark viert volgend jaar z’n 50ste verjaardag. Al 50 jaar is het park gekend voor zijn 4 shows.

Onze 6 dolfijnen zijn deze winter flink blijven oefenen! Onze tuimelaars staan opnieuw te popelen om duizenden bezoekers te laten genieten van een magische dolfijnenshow. Ook de zeeleeuwen en zeehonden verwelkomen graag jong en oud tijdens een spannende voorstelling. Wil je alles weten over de boeiende wereld van onze roofvogels? Afspraak bij onze valkenier! Boudewijn Seapark heeft ook meer dan 25 buitenattracties op maat van kinderen tot 12 jaar. Beleef een coole rit op de Orca Ride, of trotseer woelige stormen op de Hurricane of de Piratenboot. Voor de peutertjes is er Kids Island, een supergrote speeltuin helemaal in het thema van de zee. Regenachtige dag? Dan zorgt Bobo’s Indoor met  12 binnenattracties voor het nodige plezier.

 

Nieuw in 2012

Vorig jaar beleefden we een natte zomer, en toen bleek Bobo’s Indoor een schot in de roos! Daarom zet Boudewijn Seapark dit jaar in op dit verdekte speelparadijs van 2.500m2.
Er werd geïnvesteerd in 2 gloednieuwe attracties voor jong én oud.

De Klimvulkaan is 10 meter hoog en 18 meter breed. Kies één van de 4 klimroutes (elk met een andere moeilijkheidsgraad) en klauter naar de top. Glijd met een vliegende vaart weer naar beneden en land zacht en veilig op de valmatten.

Bobo’s Toren is een mechanische attractie van maar liefst 14 meter hoog. Neem plaats op één van de ronddraaiende zitjes, en hijs jezelf omhoog tot in de nok van Bobo’s Indoor! Terug naar beneden? Gewoon het klimtouw los laten en Bobo’s Toren zet je veilig weer op de grond.

 

Algemene info

Openingstijden

april: paasvakantie 31/3 – 15/4 + weekends + ma 30 april, van 10u-17u

mei-juni: elke dag behalve woensdag (uitzondering: woe 27 juni wel open), van 10u-17u

juli-aug: elke dag, van 10u-18u

september: woensdag van 12u – 18u, zaterdag en zondag van 10u-18u

Prijzen

Ticket volwassene (vanaf 12 jaar) = € 24

Ticket kind (vanaf 1 meter t.e.m. 11 jaar) = € 20

Ticket kleuter (vanaf 85cm t.e.m. 99 cm) = € 7

 

Tekst en foto's: © 2012 Boudewijnpark

Creative Commons Licentie
Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 3.0 Unported licentie