Parque de Atracciones Madrid

NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Jens Claessens.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Jens via jens@pretparken.be.


Parkinformatie


Omschrijving Parque de Atracciones Madrid

Is Parque de Atracciones een stadspark? Jazeker, want het ligt nog geen 5 km van hartje Madrid en is van daaruit zeer vlot bereikbaar met de metro ... of met de kabelbaan 'Teleférico'. Maar het pretpark ligt net als de naburige Zoo Aquarium in de uitgestrekte groene zone 'Casa de Campo', waar bijna niets naar de hectische miljoenenstad verwijst.

Gelukkig straalt Parque de Atracciones dankzij aanplantingen ook een groen karakter uit, wat aantrekkelijk is voor iedereen die even aan de stadsdrukte wil ontsnappen. Tel er nog het erg gevarieerde attractie-aanbod bij, en de conclusie luidt dat Parque de Atracciones bovenal een familiepark is. Maar ook thrill-zoekers en coaster-liefhebbers vinden hier zeker ook hun gading, al zullen zij wellicht de voorkeur geven aan het 30 km verderop gelegen Parque Warner.

De top-achtbanen zijn hier 'Abismo' met een tergend trage inversie-optakeling, 'Tarantula' met in meerdere betekenissen spinnende karretjes en de hangende coaster 'Tornado'. Het park heeft ook nog een mijn-trein, een wilde muis en twee kinder-coasters.

Hoogte-attracties zoals 'Star Flyer', 'Rotor' en de valtoren 'Lanzadera' bieden een mooi uitzicht op de Spaanse hoofdstad. Een topspin, een frisbee, een disk'o en een betaal-spookhuis in het thema van 'The Walking Dead' maken het aanbod voor de waaghalzen compleet.

De nodige verkoeling is o.a. te vinden op drie spetterende boot-attracties, op een ronddraaiend watergevecht en in enkele binnen-attracties. Een kalme rondvaart en de monorail bieden welgekomen rust voor het hele gezin.

Voor de jongste bezoekers is er een heus Nickelodeanland met ruim tien bewegende attracties, enkele kindershows en een meet-and-greet-locatie. Het begrip 'familiepark' wordt hier overduidelijk ernstig genomen!

BEKIJK HET PARKPLAN

Sfeerfoto's park

Contactinformatie

Adres:
Casa de Campo
28011 Madrid
Spanje

Tel: +34 902 345001