I'm a celebrity... Get me out of here! (Thorpe Park)

Omschrijving attractie

In dit doolhof kom je terecht in de wereld van "I'm a celebrity... Get me out of here!", een van de bekendste reality-show van de UK. In deze show moeten enkele grote bekendheden enkele gewaagde proeven doorstaan. Deze proeven, zoals het eten van levende diertjes en nog bizarre ander taferelen, vinden allemaal plaats middenin de Jungle.

In deze attractie kom je dus oog in oog te staan met de Jungle, waarbij je op je pad de gevreesde 'Catacombs of Doom' en 'The Chambers of Horror' zal tegenkomen. Weet jij het einde veilig te bereiken?

De attractie heeft geen minimale lengte aanduiding. Het park raadt bezoekers aan de attractie pas te betreden vanaf een leeftijd van 8 jaar en ouder. Kinderen jongeren dan 8 jaar zullen niet geweigerd worden, al hebben de ouders/begeleiders van het kind in kwestie de volledige verantwoordelijkheid en is het dus op eigen risico te betreden.
Ook is het aangewezen om fysiek in orde te zijn, door de vele proeven die je tegenkomt en moet doorstaan. Een operator kan je dus weigeren indien dit voor jou niet van toepassing is.

Indien je niet fysiek de mogelijkheid hebt om het doolhof te betreden, doordat je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, bestaat er een alternatieve route. Deze is zo aangepast zodat rolstoelgebruikers ook de attractie kunnen beleven!
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Doorloopattractie
Opening: 2015

Foto's