Avonturenpark Hellendoorn

NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Kris Peeters.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Kris via Kris@pretparken.be.

Attractie: Slidepark Terug naar lijst


Omschrijving

Naast de ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen presenteert Avonturenpark Hellendoorn in 2013 een heel nieuw gebied! Aquaventura slidepark is een outdoor slidepark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. De één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het slidepark is leuk voor jong & oud!

Als je Aquaventura slidepark wilt bezoeken, vergeet dan niet de volgende spullen zelf mee te nemen:

Zwemkleding
Handdoek
Aquaventura slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het slidepark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten.

Een ticket voor een dagdeel in Aquaventura slidepark kost € 4 p.p. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Combi-tickets voor het attractiepark en het slidepark zijn verkrijgbaar bij de entreekassa van Avonturenpark Hellendoorn en via onze website.

Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten Aquaventura slidepark gesloten te houden. Kijk voor vertrek naar het park op deze pagina of het slidepark geopend is. Openingstijden van het slidepark kunnen bij dagen met minder bezoek gedurende de dag aangepast worden.

Specificaties

Type attractie: Waterpark
Opening: 2013

Foto's