Discovery Arcade (Disneyland Park)

Omschrijving attractie

De Discovery Arcade is een overdekte wandelgalerij te Main Street U.S.A.
Hij bevindt zich in de rechter huizenrij en geeft je de mogelijkheid Main Street uit te wandelen zonder last te hebben van slechte weersomstandigheden.

De galerij geeft toegang tot de shops "Disney Clothiers Ltd." en "Harrington’s Fine China & Porcelains " evanals de restaurants "The Coffe Grinder", “Market House Deli”, “Cookie Kitchen”, “Cable Car Bake Shop” en “Victoria’s Home-Style Restaurant”. Ook vind je er telefoons, gelddistributeurs en toiletten.

Verder heeft de Discovery Arcade ook een meerwaarde als museum dat gewijd is aan de toekomstvisies en uitvindingen van eind 19e eeuw. In glazen kasten worden modellen, plannen en tekeningen van allerhande uitvindingen tentoongesteld. Sommige van deze uitvindingen zijn de dag van vandaag compleet achterhaald en dus best wel leuk om te zien.
Ook zijn er over de galerij verschillende interessante posters verspreid. Deze posters tonen de toekomstvisie van 100 jaar geleden op steden als Washington, New York, San Fransisco,… Je kan al wel raden dat ze er toen mijlenver naast zaten. Zeer leuk materiaal.

Goed om weten

* De drukte valt hier heel vaak mee waardoor je sneller naar Central Plaza kan wandelen doorheen de galerij dan via de hoofdstraat. Ook is het makkelijk tijdens de middagparade.

Advies voor mindervaliden

* Volledig toegankelijk voor mindervaliden
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Wandelgalerij
Opening: 1992

Foto's