Blanche-Neige et les Sept Nains (Disneyland Park)

Omschrijving attractie

'Blanche-Neige et les Sept Nains' is een darkride gebaseerd op de wereldberoemde filmklassieker 'Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen'. Het speciale aan deze darkride is dat alle decorelementen en figuren zijn beschilderd met een ultraviolette verf die in combinatie met de aanwezige blacklights een zeer speciaal effect geeft. Daarenboven rijden de karretjes met veel snelheid doorheen de decors, waardoor de scènes zich in aan een hoog tempo opvolgen. Het is belangrijk om te vermelden dat deze attractie met momenten best griezelig is. Hoewel het allemaal erg gemoedelijk start in het huis van de zeven dwergen, passeer je nadien heel wat duistere scènes waarin de heks een hoofdrol speelt.

Capaciteit
Ongeveer 2150 pers/uur

Goed om weten

* Sommige scènes kunnen angstaanjagend zijn voor jonge bezoekers

Advies voor mindervaliden

* Indien je als mindervalide deze attractie wil betreden, moet je in het bezit zijn van een Priority Card . Deze kan verkregen worden bij City Hall (deze informatiestand ligt onmiddellijk aan de linkerkant wanneer je het park betreedt).
* De Priority Card is voorbehouden aan mindervalide gasten
* Ga met de Priority Card naar de attractie en een Cast Member (medewerker van het park) zal je de juiste weg wijzen.
* De toegang via de mindervaliden-ingang is voorbehouden aan de houder van een Priority Card en maximaal vier begeleiders.
* Bezoekers moeten zelfstandig kunnen lopen, in goede gezondheid zijn en mogen geen medische problemen hebben die door deze attractie verergerd kunnen worden (zoals bijvoorbeeld hart-, rug- of nekklachten).
* Plaatsenkeuze is niet vrij; een Cast Member zal uw zitplaats aanduiden.
* Rolstoelgebruikers moeten overstappen in de attractie.
Meer foto's

Specificaties

Type attractie: Rondrit
Opening: 1992

Foto's