Auteur: Michiel De Sutter - Gepubliceerd: 25 Jul 10, 09:12
Share

Pretparken.be organiseert een wedstrijd in samenwerking met Slagharen. Vul drie vragen juist in en doe een gokje op de schiftingsvraag. Misschien win jij wel een ticket om samen met drie andere vrienden naar Slagharen te trekken.

Deze wedstrijd loopt tot en met 1 augustus 2010. Veel succes!

Slagharen eerste attractiepark met verantwoord kindermenu. Attractie- en Vakantiepark Slagharen gaat strijd tegen Obesitas aan!

In het nieuwe seizoen staat de horeca van Slagharen in het teken van Fresh & Fruity. Hiermee gaat Slagharen de strijd tegen Obesitas aan met een verantwoord kindermenu, om gezond eten onder kinderen te stimuleren.

Attractie– en Vakantiepark Slagharen heeft na de transformatie van ponypark naar groot attractiepark een enorme groei doorgemaakt. Mede dankzij een investering van 12 miljoen euro is het park opnieuw op de kaart gezet. Naast de strijd tegen Obesitas lanceert het park in 2010 in navolging van de vliegtuig- en hotelindustrie het dynamisch prijsbeleid. Hiermee is Slagharen de eerste ter wereld die een dergelijk prijsbeleid invoert in de dagrecreatie.

 

Gezond eten

In 2010 staan de twintig horeca uitgiftepunten bij Attractie– en Vakantiepark Slagharen grotendeels in het teken van Fresh & Fruity. Hiermee gaat het attractiepark de strijd aan tegen Obesitas. Vers handfruit, fruitsalades en smoothies zijn een greep uit het menu dat op diverse locaties in het park wordt aangeboden. Tevens heeft het park een verantwoord kindermenu in de vorm van een ‘hoodybag’: een kleine rugzak (met capuchon) die gezond is gevuld met ‘ik kies bewust’ artikelen. Hiermee is Attractie– en Vakantiepark Slagharen het eerste park in Nederland dat de bezoeker de mogelijkheid geeft een gezonde maaltijd te kiezen. Ook de traditionele snacks zijn bij het park een verantwoorde keuze: zo wordt er gefrituurd met verantwoord vloeibaar frituurvet en ook het ijsassortiment bevat voornamelijk ‘ik kies bewust’ producten.

 

Dynamisch prijsbeleid

Attractie –& Vakantiepark Slagharen ontwikkelt zich verder en voert nu als eerste ter wereld in de dagrecreatie een dynamisch prijsbeleid in. Dit betekent dat de entreeprijs per dag kan verschillen, afhankelijk van de bezetting die dag, de verwachte drukte en het aantal dagen voor aankomst. De toegangsprijs kan hierdoor uiteenlopen van €5,00 op een rustige dag tot €24,50 op een drukke dag. Het dynamisch prijsbeleid biedt de oplossing voor het probleem van pieken en dalen waar de dagrecreatie mee kampt. De drukte in het park wordt beter verspreid door het jaar doordat bezoekers op internet zien wat de drukke dagen worden en hier hun keuze en uitgave op aanpassen. Ook het reserveren en betalen kan online gedaan worden. Begin februari startte het dynamisch prijsbeleid en op 26 maart opende Slagharen zijn deuren voor het nieuwe seizoen.

 

Transformatie

De afgelopen jaren is Attractie- en Vakantiepark Slagharen door de tweede generatie van de familie Bemboom in een nieuw jasje gestoken. De pony’s zijn vertrokken en nieuwe attracties en entertainment zijn toegevoegd. Daarvoor is de afgelopen drie jaar fors in het park geïnvesteerd en de komende jaren blijven die investeringen op peil. De totale investering komt neer op 25,1 miljoen euro. Hierdoor is Attractie- en Vakantiepark Slagharen nu al een van de meest complete attractieparken van Europa. Zelfs de crisis doet niet af aan het succes van het familiebedrijf, afgelopen jaar is het park op dagbezoek met 11 procent gegroeid.

 

 

 

Vragen

 

 

 

 

Uw informatie:

Volledige naam:
Straat en nummer:
Plaats:
Leeftijd:
E-mail adres:
Telefoonnummer:

 

Tekst: © 2010 Attractiepark Slagharen

Vraagjes: © 2010 Pretparken.be