Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Farup Sommerland investeert in nieuwigheid voor 2018
Share
Auteur: Yelle Kleykens @ 24 Okt 17

Het Deense familiepark Fårup Sommerland opent volgend jaar een nieuwe minigolfbaan. Het nieuwe parcours zal twaalf verschillende holes bevatten. Speciaal is dat de nieuwe attractie op een eiland komt te liggen in één van de meren van het park.

Een nieuwe minigolfbaan

Fårup Sommerland investeerde dit jaar nog in Hvirvelvinden, een Afterburner afkomstig uit Liseberg. Volgend jaar ligt met de minigolf de focus terug op families, die de grootste doelgroep van het park vormen. Speciaal aan deze minigolf is dat er verschillende groottes zijn van de holes. De attractie zal komen te liggen op een eilandje tussen de houten coaster Falken en het waterpark.

Het is trouwens niet de eerste keer dat het park investeert in een doe-attractie: er zijn meerdere soorten bootjes in het park waar je zelf mag trappen of roeien, een avonturenparcours en meerdere trampolines. Ook had het park vroeger al een minigolfparcours, maar dat is recent uit het parkbeeld verdwenen.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland is één van de snelst groeiende pretparken in Denemarken. Het wordt vaak overschaduwd door de grote investeringen die Djurs Sommerland jaarlijks doet, maar het is zeker een aangenaam en gezellig park op zijn eigen manier. Met de houten coaster Falken, launchcoaster Lynet en Suspended coaster Orkanen heeft het ook drie mooie achtbanen in huis die elke fan graag op zijn lijstje heeft staan. Ook leuk is dat het grote waterpark in de inkomprijs is inbegrepen, dus als je een bezoekje plant moet je zeker je zwembroek niet vergeten!

Tekst: © Ignace Woinin - Pretparken.be // Foto's: © Farup Sommerland

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.