Auteur: Kris Peeters - Gepubliceerd: 15 Dec 16, 20:55
Share

Vandaag maakte Walibi Belgium bekend dat er ook tijdens de kerstvakantie wat te beleven valt. Het park zelf is niet open, maar er strijkt wel een groot circus neer op de parking van het park. Een bezoekje kan je combineren met Aqualibi.

Vanaf 21 december 2016 tot en met 8 januari 2017 staat naast Aqualibi, op de parking ervan, het circus Bouglione. Voor het eerst bieden beide organisaties samen een leuk programma aan voor het hele gezin tijdens de kerstperiode: voor of na de circusvoorstelling kan iedereen genieten van een warme duik in het tropisch zwembad. 29° wanneer het buiten vriest, dat is mooi meegenomen! 

Het circus Firmin Bouglione bestaat al enkele jaren. Het stelt een kerstspektakel voor voor het hele gezin: koorddansers, jongleurs, maar ook kamelen en paarden zorgen voor een onvergetelijke namiddag. Voor de voorstelling, of erna, kunnen de bezoekers zich voorbereiden of nagenieten in Aqualibi.

Er zijn twee voorstellingen per dag waar je uit kan kiezen: eentje om 13 uur en eentje om 15 uur. Met deze uitzondering dat op 23 december de voorstellingen doorgaan om 17 uur en 20 uur. Voor een toegang Aqualibi en circus Bouglione is er een speciaal combiticket voor 25€ per persoon, enkel te verkrijgen op www.aqualibi.be

Tekst: © Kris Peeters - Pretparken.be en Walibi // Foto's: © Walibi