Auteur: Vincent De Vriendt - Gepubliceerd: 4 Sep 07, 15:54
Share

Plezier beleef je nu dankzij een voordelig 2-dagenticket (€ 41,00) geldig in Thorpe Park, Chessington World of Adventures en LEGOLAND Windsor.

Verbod op verveling in Thorpepark

Met meer dan 25 attracties is Thorpe Park de perfecte locatie voor sensatiezoekende families. Ontdek de extreme snelheid van Stealth, Onderga de loopings van Colossus en weersta de G-krachten op Nemesis Inferno. Ook adrenaline junkies in de maak kunnen terecht voor een portie actie dankzij de terugkomst van de Flying Fish. Bezoek www.thorpepark.com voor meer informatie en ticketprijzen.

Glimlachen kan overal in Chessington World of Adventures en Zoo

Ontdek Chessington World of Adventures en Zoo, thuishaven van spannende attracties en fantastische dierenzones. Beleef de spinning coaster Dragons Fury, verslaag de indrukwekkende Vampire of vertoef in de nabije omgeving van leeuwen, tijgers and gorilla’s… en dat alles in 1 dag! Ontdekt op www.chessington.com meer informatie. 


Helden gezocht in LEGOLAND Windsor

Stap aan boord van de Vikingvloot and bereid een spannend avontuur voor met de nieuwe attractie, Vikings River Splash Ride. In het nieuwe land van de Vikings zetten de zeilen koers naar onbekende wateren en dompel je onder in de wereld van de vikings gecreëerd met miljoenen LEGO-blokjes. Op www.LEGOLAND.co.uk kan je terecht voor meer informatie.

Het 2-dagenticket is geldig voor 2 bezoeken tijdens het seizoen 2007. Waneer je een ticket koopt in Thorpe Park, Chessington World of Adventures of LEGOLAND Windsor krijg je een voucher om te gebruiken in de andere park naar keuze te gebruiken voor het einde van dit seizoen.(Bron: Chessington World of Adventures)