Auteur: Nico Reynders - Gepubliceerd: 18 Maa 13, 20:48
Share
Oakwood heeft de eerste gedetailleerde plannen bekend gemaakt van de nieuwe familieattracties die later dit jaar openen. Het nieuwe themagebied kost 4 miljoen pond.

 

Het park van Pembrokeshire zal zeven nieuwe attracteis en bezienswaardigheden openen; met inbegrip van een spectaculaire waterattractie naast een reeks speelplaatsen voor kinderen en andere gethematiseerde attracties.

De piraat-gethematiseerde waterattractie heeft een gigantische 12-meter-hoge gebeeldhouwde schedel met een waterval uit een van de oogbollen. Bezoekers zullen een reis maken door de binnenkant van de massale rotsachtige schedel door een reeks van scenes voordat hun boot, via het oog, opnieuw in de open lucht komt.

Andere attracties omvatten een junior achtbaan, een mini schommelboot, een Londen-taxirit en een interactieve walkthrough ervaring.

Oakwood Park directeur Dominic Jones zei: "het is ongelooflijk om te zien hoe snel het bouwproces gaat. We hebben een uitstekende en zeer ervaren team op de site die echt goed samenwerken. "Elke ochtend is er iets nieuw voltooid en het is zo spannend om te zien om onze plannen voor onze ogen tot leven komen."

Tekst en foto: Oakwood

Vertaling: Pretparken.be