Paswoord vergeten? We sturen het je zo terug op en dan kan je terug aan de slag.
Join the club! Deel al je ervaringen!
Pretparkpaspoort van Pim Symoens
Share
Auteur: Joris Steppe @ 4 Sep 07

Header pretparkpaspoort
Peter Van de Veire pretparkpaspoort

 

Pim Symoens
Star Academy (Kanaal2), Live Request (JIM), Zanger

Niet zo heel vaak

Ik heb niet meteen een favoriet park, maar ik ben wel reeds een aantal keer in Disneyland Resort Paris geweest en dat vond ik toch wel heel spectaculair. Ook de Efteling met z'n sprookjes vind ik iets magisch hebben.

 

 

Rollercoasters zijn niets voor mij, een attractie mag niet te snel gaan.

 

 

Ongetwijfeld een genieter. Ik ren helemaal niet van de ene attractie naar de andere, maar geniet graag van alle leuke dingen dat zo'n park te bieden heeft. Als ik al naar een pretpark ga, dan is dat meestal met neefjes en nichtjes en is het belangrijk dat zij een leuke dag beleven.

 

 

Het is niet meteen een attractie, maar het gene dat me 't meest is bijgebleven uit mijn jeugd is Holle Bolle Gijs uit de Efteling. "Papier Hier". Ik vond dat fantastisch als kind. Zei hij ook niet "Dankjewel" wanneer je een papiertje in zijn mond stak? Geweldig!

 

Ongetwijfeld is dat die ene keer toen ik voor een JIM-reportage een achtbaan moest berijden. Omdat de takes keer na keer mislukten, heb ik zes maal na elkaar een ritje moeten maken. Daar ben ik toen héél slecht uitgekomen.

 

Tekst: Joris Steppe

De grootste pretpark-fansite van België met een Europese parkgids van maar liefst 100 pretparken, een rijkgevulde nieuws- en artikelsectie en een forum.